3/14 anonim válasza:
Nekem is, de mi a becezese? vagy nem akarod? Vezeteknev?
4/14 anonim válasza:
Itt szerintem nem lehet lepontozni egy választ se, hiszen nincs helyes, vagy helytelen "megoldás", szubjektív a dolog.
A kérdező kíváncsi mindenki véleményére.
Ezt mindenképpen szerettem volna letisztázni, mielőtt "trollnak" neveznek, vagy jól lecsesznek.
Nem tudom megindokolni, de nekem valamiért nem tetszik...
5/14 anonim válasza:
Nem tetszik. Egyszer hallottam valahol a Pop Simon gúnynevet és azóta mindig ez jut eszembe róla. :(
6/14 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz... Nem lenne ez egy rossz név, de sajnos nekem is ez a szójáték jut róla egyből eszembe..:(
7/14 anonim válasza:
Szia! Szerintem nagyon szép név, nekem szerelem volt első hallásra! Az Én babámat is Simonnak fogják hívni. :) 26hkm
8/14 anonim válasza:
nekem nem, nekem ez vezetéknév bocsi. Nekem ez olyan mitha kovács vagy varga nevet akarnál adni neki.
10/14 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, sajnos, a férjemnek nem annyira! Szerintem nagyon jó választás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!