Mikortól vannak Jóslófájások? Ez jelenthet e koraszülést a későbbiekben?
Figyelt kérdés
Pont ma vagyok 31 hkm és reggel amikor felkeltem 3or begörcsölt a hasam és bekeményedett ez pármásodpercig tartott ahogy jött úgy múlt el.érzem ,hogy nincs semmi baj csak nem tudom ,hogy ez ilyen hamar normális e?! Csütörtökön megyek orvoshoz mindenféle képen mondani fogom neki csak érdekelne ,hogy nektek erről mi a véleményetek!! Első babánk szóval még minden új:)köszi a válaszokat2013. ápr. 16. 11:00
1/2 anonim válasza:
Nekem is első baba.38 hetes vagyok.A 30.héttől már normális ha néha keményedsz és jóslózol.Nem jelent ez semmit.Nekem is volt havi pár jósló,meg minimális görcs és még mindig nem szültem,van még két hetem, de szerintem bent is marad a kiirt időpontig.Nyugi!Ez normális.Ha viszont gyakran jelentkeznek pl 10 vagy 5 percenként akkor hívd fel az orvosod.Ha elmúlik akkor csak jósló volt.Boldog babavárást!
2/2 anonim válasza:
Szia!
Hát ezt én is szeretném tudni! Mármint hogy mennyire ok a 31.héten-héttől a jósló? Ma vagyok a 32+5 napomon, én is a 31 héttől jósolgatok, van hogy két-három nap kimarad, de a hetek múlásával erősödik, már az alhasi szurkálás-görcsök, hátfájás és csípőfeszítésnél tartok. Nyitva is vagyok, a külső méhszáj,a 23 héten már rendszeres görcseim voltak, azóta mindig van valami. 3. baba lesz, a kisebbel voltak csak jóslóim a 36 héttől, még 3 hét mindenképp kéne!
Egyébként mintha olvastam volna hogy első babánál természetes a korai jósolgatás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!