12 hetesen látszódott már a pocid első babánál?
Figyelt kérdés
Milyen alkatod volt? Magasság? Kg? :)2013. ápr. 16. 07:48
11/18 anonim válasza:
180/66. nem igazán látszódott még. de 15-16-ig héten már igen.
12/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem. 162 cm 53 kiló voltam, második babánál ugyanúgy lapos volt a hasam, vele 50 kilóval kezdtem.
14/18 anonim válasza:
Első baba és látszódott, 12 hetesen már rendes pocakom volt, 10 hetesen kezdett nőni, most 19 hetes vagyok és mindenki 25-30 hetesnek néz!A végére kíváncsi leszek mekkora lesz :D
15/18 anonim válasza:
Hja 163cm vagyok és 62kgval kezdtem!Utolsó voltam :)
16/18 anonim válasza:
Szia. Én most vagyok 13 hetes kismama. 170 cm 55 kg mal kezdtem. Most vagyok 57- 58 kg. sportos alkatom van nagyon sokat sportoltam. Most már hátulról nem látszik hogy formás derekam volt. A pocak is eléggé kerekedik. Már idegenek gratulalnak. Első baba. :) (azt mondták ha eltűnik a derekem lány lesz, majd kiderül.)
17/18 anonim válasza:
bizony... aki csípőre hízik annak kislánya lesz... :)
31 hkm - kislány pocaklakóval...
18/18 anonim válasza:
Ez a hasformából jóslás cuki dolog, de nem több ennél. :) 1 lányom és 1 fiam van, mindkettővel tök egyforma formájú hasam volt. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!