12 hetesen látszódott már a pocid első babánál?
Kb. ekkor kezdték észrevenni a kívülállók :)
170 cm, 62-63 kg lehettem. Az elsőnél még szép vékony voltam, hátulról nézve még a végefelé sem látszott, hogy babát várok :)
Nekem már 10 hetesen látszódott.
163 cm magas vagyok és 59 kg voltam.
semmi!!!
nagyon feszes, izmos szép pocival kezdtem... inkább befele mint kifele horpadt....senki meg nem mondta volna !
48 kg-al kezdtem pedig...
1. baba 12 hetesen semmi se látszott még, de még 16 hetesen se. Olyan 20 hetesen már igen de akkor se hasam volt hanem az egész derekam volt megvastagodva. 177 cm/72 kg nem voltam vékony de azért nagyon túlsúlyos sem, hasam pedig full lapos volt (nem hasra hízós típus vagyok hanem inkább fenékre, felkarra).
2. baba 12 hetesen már nagyobb volt a hasam, nem volt jó rám semmilyen farmerom, vagy nacim.
12 hetesen még semmi nem látszódott... :) De még 20 hetesen se nagyon :) A 24. héten kérdezte meg tőlem egy néni a buszon, hogy állapotos vagyok e átadja e a helyét, pedig még akkor se volt nagyon látható, főleg nem kabátban :)
A 27-28 hét felé viszont már mindenki észrevette, akkor kezdett el nőni látványosabban.
Most vagyok 31 hetes, még mindig kis hassal, de azért már látványos :)
Ja és 173 cm 65 kilóval kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!