Ez lehet esetleg rák? Valakinek volt ilyen? Többi lent
Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok. A nőgyógyász mondta, hogy vegyünk azért cytológiát. Mikor végzett mondta, hogy talált valamit, ahonnan pluszban vesz kenetet. Ezt írta a papírra: A méhszájon az A/B zóna határán lencsényi, vérzékeny terime, cytológiát célzottan innen is veszünk. Kérdeztem tőle, hogy mit gondol, vajon az? Nem válaszolt semmit, csak, h várjuk meg az eredményt. Később jutott eszembe, hogy ez esetleg nem hpv? Ha az, akkor a babának lesz valami baja, ha természetes úton születik?2013. ápr. 13. 19:22
1/2 anonim válasza:
szerintem ne kombinálj előre mert nem tesz jót nektek.
tessék enni egy tábla csokit és megnézni egy vígjátékot,
2/2 anonim válasza:
Jajj ne parázz! Nekem is van valami hasonló a méhszájamon. Néha aktus után vérzik. Semmi gond nincs vele. Tegnap teszteltem én is +. Nem rák és nem is hpv mert az nem ilyen, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!