Vettetek 50-es ruhát a babátoknak vagy mindjárt 56-ossal kezdtek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 20:54
11/14 anonim válasza:
6-os vagyok az én lányom 54cm volt és 3950gramm.Hosszra nem volt rossz a ruha csak van amelyik nem paszolt rá..:D
12/14 anonim válasza:
Szia!
Nekem nincs 50-es rucim, és 56-osból is csak egy rugi van. A többi mind 62-es, v 0-3 hós korig való body vagy rugi.
Az 56-os is úgy lett, hogy a fiam korababa lett, és legyen egy kisebb ruhája. A nagyobbakat felhajtottuk ujjban, a hossz meg nem gond. Nála kb. 1-1,5 hóig volt jó az 56-os
A lányom időre jött normál súllyal. Az 56-os rucit párszor adtam rá (max 5.). Ő elég gyorsan hízott, és hurkás lett, így sok ruha szűk lett neki derékon, combnál.
Szerintem vegyetek alapból nagyobbat, ha kisebb a baba ráértek a születése után venni néhány kisebb méretet. (Kinéztek párat, amit apa is meg tud venni egyedül) A kórházban úgyis a kórházi ruhákban vannak, hazajövetelhez kell a saját.
13/14 anonim válasza:
Nem vettem. 50cm volt a lányom, de 56os ruhákat adtam rá. Amúgy időre született, nem volt korababa.
14/14 A kérdező kommentje:
Na akkor nagyon úgy néz ki, hogy én sem veszek. Ha annyira picike lesz akkor apa elszalad venni még valamit. Addig nem költök fölöslegesen.
2013. ápr. 14. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!