Vettetek 50-es ruhát a babátoknak vagy mindjárt 56-ossal kezdtek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 20:54
1/14 anonim válasza:
Ne legyen szükség 50-esre. Koraszülötteknek szokták venni ezt a méretet.
2/14 anonim válasza:
50-es általában csak koraszülötteknek kell.
A lányom 52 centivel született, volt pár 52-es ruhája, de a legtöbb nagyobb volt 1-2 mérettel, nagyon hamar belenőtt, az 52-es ruhák alig voltak rajta pár alkalommal.
3/14 anonim válasza:
Nekünk volt 50-es, és most is vettünk. Egyik lányom 48 a másik 49 centivel született, mindkettő 41 hétre. Szóval nem csak korababáknak való ez a méret:)
36hkm.
4/14 anonim válasza:
Egy db-ot,mert nagyon aranyos es nagyon olcso volt. Hat... Egyszer sem volt rajta :-) 56-osokbol is volt olyan,ami 1x volt rajta. Most mar mashogy vasarolnek nagyon sok dolgot,mint ahogy tettem.
5/14 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudtam hogy a koraszülötteknek való inkább az 50-es de a védőnő azt mondta az is kell. De én nem igazán akarok venni. Bár a 36 hetes Uh- picinek becsülték a babánk súlyát. De gondolom attól még hosszú lehet. :)
2013. ápr. 12. 21:11
6/14 anonim válasza:
56-ost és alig tudtuk ráadni őket.:D
7/14 anonim válasza:
Én sem terveztem,hogy veszek,viszont bababörzén egy csomagban volt 2 db body meg kaptam 2 rugit. A fiam 51 cm-vel született és ez passzolt rá a legjobban, az 56-os lógott rajta, de mondjuk hamar belenőtt :D
8/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, 40. hétre született
9/14 anonim válasza:
Nem.És nem is lett volna szükségünk rá.54 centivel,2800 grammal született.
10/14 anonim válasza:
A védőnő csak javasolhat, de sosem utasít.
Amúgy se vedd szentírásnak amit mond, 2 védőnőm volt, mindkettőben csalódtam és itt az oldalon is olvasni cifra dolgokat.
Fogalmam sincs, minek van még életben ez a szakma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!