Mi lehet? Közel a szülés? Tegnap este óta olyan furán fáj a hasam. Mintha meghúztam volna, ha ülök is érzem és ha felállok akkor az egész kemény lesz, alig bírok járni is tőle.38 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Eddig ilyen nem volt. A derekam is fájdogál, eddig ez sem fájt és néha menzisen érzem a hasam.
De ez a feszülés féle a hasamban nagyon fura. Lehet előbb jön a babám? Szülés előtt tapasztalta ezt valaki? (medencevégű fekvése van a babámnak)
2009. szept. 23. 11:18
1/2 anonim válasza:
Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Volt már haskeményedésem, de az más volt valahogy. Remélem hamarosan megláthatom a kisbabámat! :)
Neked sok boldogságot a hátralévő időre is!
2009. szept. 23. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!