Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22hetes terhes vagyok. Tartsak...

22hetes terhes vagyok. Tartsak attól, hogy ha a baba megszületik, tényleg minden megváltozik?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretne´nk ezt a babát,már nagyon va´rjuk.Mostanában kicsit kezdek tartani atól,hogyan is lessz majd minden a baba születése utánn.
2007. szept. 15. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 18 hetes vagyok,de nem tartok ettől.Csak jobb lehet szerintem...és hamar belejövünk a dologba.Egy babával csak szép lehet az élet!!!

Gratulálok a babához...

2007. szept. 15. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem 3 hétig tartot amíg belerázódtam az állandó éjszakai felkelések, és a sírások közti külömbség megtanulásába.minden meg fog változni de ez nem baj mert a kicsi minden nehézségért kárpotólni fog.főleg az első mosolyával.nagyon sokat kell puszilgatni,szeretgetni,ölelgetni és ne félj attól,hogy ekényezteted ha minden sírásnál felveszed hiszen így fog kialakulni a feltétlen bizalom
2007. szept. 15. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ez is meglepo kerdes..elég egyértelmu..Persze hogy megváltozik attol fogva ott lesz veled egy kisgyermek akivel napi 24orat torodnod kell, foglalkoznod,nevelned, O lesz majd az 1.számu szemely az életedben, ennek persze a párkapcsolatodra nem kell semmilyen hatással lennie, ha szereto turelmes parod van, megérti hogy a kicsi az elso...de szerintem okos lenne errol elbeszelgetni a szuleiddel vagy a nagyszuleiddel ,kozelállok hozzád jobban megnyugtatnak,...stb...
2007. szept. 17. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen az életed gyökeresen megváltozik. Nekem a szülés után két napomba telt amig megszoktam a gondolatot, hogy már soha nem lesz olyan az életed mint volt. Vége a szabad - kettesben eltöltött - időnek, amig picike és nem mehet nyaralni nagyihoz. De annyi örömöd lesz benne és szereted majd, hogy hozzá fogsz szokni és természetessé válik. Ne görcsölj ezen, ha szereted a babát - és a szülés után már soha nem adnád senkinek - akkor az első rázós időszak után csak örömöd lesz benne.

2007. szept. 25. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!