Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan szerezzem vissza a...

Hogyan szerezzem vissza a férjem lelkesedését? 34 hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást, a babát is nagyon szeretjük de a sexuális életünk emiatt ellaposodott. Nem kívánja a sexet, nem tud mit kezdeni azzal, hogy ott a pocakom. Azt mondja kell neki valami plusz. Na de mi legyen? Én sem tartom magam sexinek emiatt...
2013. ápr. 11. 08:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Már nincs sok idő, szerintem ezen ne stresszelj. Mi a 22. héttől el voltunk tiltva, most már lehet, de nem nagyon akarja a férjem.

36hkm.

2013. ápr. 11. 08:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én 31 hetes terhes vagyok.

Mi még szerencsére szeretkezünk heti 1-2x. Sajnos miattam nem vagyunk együtt többet, mert sokszor szenvedek a refluxommal.

Én az előjátékkal dobom fel kicsit a szeretkezést, mert sajnos egyetlen póz van amiben nem lesz hányingerem a savam miatt... :)

na. Nálunk masszázsban részesítem a párocskámat.

Babaolaj kis hátmasszázs, comb ilyesmi... Aztán megkérem, hogy forduljon meg végigkencélem a mellkasát a karját masszírozom kicsit, hogy ellazuljon és után kap egy erotikus masszázst is odalent... ;) Utána jöhet aminek jönnie kell. Imádja és nem bánkódik, hogy csak egy pózban tudunk együtt lenni.

2013. ápr. 11. 08:55
 3/9 Norandi ***** válasza:
Tarts ki, nemsokára meg lesz a baba, és újra fellángol a szenvedély.
2013. ápr. 11. 08:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A mi módszerünk.

Nálunk amíg megy az unga-bunga, addig csináljuk, aztán ha nem megy már az unga-bunga, akkor jól leszopom vagy kétszer egy nap és kész.

Mikor pár hetes terhes voltam, annyira aggódott a babáért, hogy tiltakozott a szex ellen, nehogy baj legyen, na akkor farkon fogtam.

Szóval nem kell ráhagyni ezt a szerzetesi életet, mert akkor depis lesz.

Ezt érzed most. Mert sokáig nem volt szex, és most kezdi beadni a törülközőt. Már nem bírja tovább.

A férfiak nem úgy vannak, mint mi. Nekik ezt Muszáj!

Mi máshogy működünk.

2013. ápr. 11. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, azt megjegyezném, hogy vigyázz, nehogy ez a beszólás:

"Kell nekem valami plussz." szöveg megegyezzen a szeretővel vagy k.vázással!

Mert lehet hogy már ott motoszkál a fejében.

Tartsd jól az embert szexuálisan, mert a végén még itt elkanászkodik!

A következő babánál ha el is vagy tiltva a szextől, akkor használd a kezed, szád vagy vegyél neki műpuncit, mert nem fogja kibírni.

Nekik már 1 hét is rengeteg idő szex nélkül.

Szóval vigyázz, nehogy a málnásba menjen, mert akkor baj van.

2013. ápr. 11. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól pedig hogy nem érzed magad szexinek, úgy kell öltözködnöd, úgy kell viselkedned, mintha nem lennél terhes.

Ápoltan. Minjdárt megkeresek egy kérdést...

2013. ápr. 11. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Nézd csak, itt van, hogy mit várnak el az anyáktól:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__41..

2013. ápr. 11. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves 2-es. Ez nagyon szuper tipp. Na, ma ki is próbálom az emberen. :)

Köszönjük szépen.

2013. ápr. 11. 20:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!!!Tegnap megoldódott a problémánk:) leültünk beszélgetni újra, és végülis egymás karjában kötöttünk ki.Utána mondta, hogy már nagyon kívánt engem, meg hiányoztam neki, de új neki ez a helyzet.Azt hiszem innentől nem lesznek problémáink:)
2013. ápr. 12. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!