Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesek (vagy kornyeke)!...

11 hetesek (vagy kornyeke)! Az elobb beszelgettunk a hizasrol. Es a pocinovessel ki hogy all?

Figyelt kérdés
Hanyadik baba? :-)
2013. ápr. 10. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia!Én 8 hetes vagyok még csak. :) Nem híztam még,de simán látszik egy kis poci.Kikerekedett a gyomor és a köldököm között.Második baba ,ebből adódóan volt egy kis pocim már,jól kinyúlt a bőröm és szerintem ezért is kezdek már pocisodni mert helyezkednek a belek.Főleg estére vagyok nagyon "felfújódva". És TE? :)
2013. ápr. 10. 14:26
 2/9 A kérdező kommentje:
En is sokat pzffadok, az "esti hasat" mar nem is figyelem... De mar reggel is dudorodik, koldoktol lefele. Nem tudom,.hogy ez is puffadas-e, vagy ez mar marad is... Elso baba. ;-)
2013. ápr. 10. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Kb 3-4 kiló felesleggel kezdtem a terhességet, így én eddig csak a hájat láttam :D Pár napja vettem észre, hogy mintha más lenne az alakja, kicsit csúcsosodik, nem szétterül vagy nem tudom hogy mondjam (már nem puffadás). Sógornőm szerint (neki már 3 gyereke van) ez már babásodó pocak!

Első baba (egy korai vetélés után)

24/N

2013. ápr. 10. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Oda is írtam írtam! :D

Nekem 2. baba és nem kényelmes már egyáltalán sima nadrág! :D

Mivel felesleg maradt rajtam a lányomról egy kicsi (5 kg pont hason, így kicsit később fog látszani)

2013. ápr. 10. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Oda is írtam:) a 7 es voltam, nekem hatalmas a hasam ahhoz képest hogy csak 11-12 hét...
2013. ápr. 10. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:

itt 4-es vagyok, ott 2-es!

9 hetes kismama

2013. ápr. 10. 15:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem akartam belekerdezni... :-)

2-es (itteni) hany hetes vagy?

2013. ápr. 10. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
2. babámat várom,nagyon korán kellett kismamanacit vennem mert nem voltak kényelmesek rendes nacik.estére puffadok s pár napja é is látom,,hogy dudorodik...hétfőn töltjük 12.hetet,akkor megyünk megnézni a picurt.S mivel elég sokat hányok nemigen hiszem hogy nagy súlynövekedés állt volna be..én arra leszek majd kíváncsi,hogy vajon második baba mozgását előbb érzem-e.alig várom!
2013. ápr. 10. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem már egész szépen látszik a pocim, olyan szépen kicsúcsosodott, inkább még csak olyan mintha híztam volna, mert a zsíromat nyomta picit fel a méh. Előtte lapos volt a hasam.

11 hkm

2013. ápr. 10. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!