Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem árthat a babának a H1N1...

Nem árthat a babának a H1N1 oltás?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 18:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

20:16

Csak egy kerdes? Ha ez a magyar allamnak bevetel, akkor Svajc es Franciaorszag miert olt be mindenkit? Pl a Svajciak

Nagyon meggondoljak mit miert tesznek, megis elkezdtek beoltani a csaladokat ingyen...nem a penzre utaznak...

Gondolod hogy a fejlettebb orszagok egytol egyig csak a penzre utaznak? (holott ingyen oltanak) Vagy talan az egesz vilagon minden embert kiserleti nyulnak hasznalnak?

2009. dec. 7. 14:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Én több dukumentációt is láttam arról,hogy már ki van fejlesztve az,hogy oltáson keresztül chippezik be az embereket és manimpulálnak minket.tehát ha úgy döntenek meg is ölthetnek minket.Mesterséges szelekció..úgy is mondhatnám.És ez,hogy most az e vagy sem,az egy biztos-évtizedek óta tilos kismamákat beoltatni,bármiféle influenzára is-még a normálra is!mert nincsen kikísérletezve..ki az aki vállalná..na most találtak jó pár alanyt az tuti...ehhez csak egy jó reklám kell és a sok hülye már szúratja is..

ami tény,nem tudhatod a baba,hogy reagál rá hisz senki nem tudja.ne így legyen de mi van ha 5éves derül ki ,hog yvisszafordíthatatlan betegségevan..ki vállalja érte a felelősséget,de ha méág vállalja is,mit érsz vele,hogy ezt tetted..Én egészségügyben dolgoztam szülés előtt ,ez egy nonszensz ami itt van.

az,hogy beoltatod magadat,nem garantálja azt,hogy nem is kapod el..és tényleg egy olyan influenzáról beszélünk,ami egy gyenge lefolyású-csak az ilyen olyan kemkáliákkal,mint opl most ez az oltás,megvadítják.

Nos tényleg,kismillió adat van róla,hogy érdemes vagy sem,engem nem győzött meg az tuti.Nem mondom azt,hogy beteg szeretnék lenni,mert mindet megteszetek azért,hogy ne legyek,de eszembe sem jut beoltatni magamat és a babámat.Érdekes eddig a babaáknak is tilos volt az influenza oltás,most meg már szinte majd,hogy nem kötelező fél éves kor után...hagyjuk már..na mindegy..szval döntse el mindenki mit tesz magával és a babája egészségével,de sztem is ez egy politikai befolyás alatt levő irányított beteggyártás!!!!Mindenhol!

érdekes,most Amerikába miért találták ki,hogy hibás szérumok mentek ki...huhu..na és ki tudja itt most kit is szúratsz magadba-azon túl,hogy higany is van benne....na mindegy.. És szereintem nem felelőtlen az a kismama aki nem vállalja azt,hogy egy beteg gyereke legyen később!Sőt megfontolt és okos!

Én tavaly egy nagy betegséget vészeltem át terhességem elején,gyönyörű 18hós babaám van,kutya baj,de mi lett volna ha ilyen olyan injekciókat szúrattatok magamba,mikor még gyógyszert sem adtak..most emg már rögtön oltanak...

hát minden estere most 6hetesen is azt mondom,hogy felelőtlenség kipróbálatlan szert embernek adni,kismamáknak meg pláne,hisz nincs adat a simáról sem,hogy hogy reagál a szervezet rá...

2010. jan. 2. 00:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Én 3 hete szültem, oltattam a 34. héten.

Láttam a kórházban BIZONYÍTOTTAN H1N1 es babát és kismamát, persze elkülönítve.

Nagyon örültem, hogy én beoltattam magam.

Nagyon csúnya dolog tőletek, hogy beteg babával riogatjátok az oltatókat.A ti gyerekeitek is lehetnek betegek, nem is kicsit.Mire jó ez nektek?

Aki nem oltat, természetesen nem lesz 100%-os biztossággal beteg.Nektek se írja senki, hogy biztos elviszi a babátokat az influenza.

Szégyelljétek magatokat!!!

2010. jan. 2. 12:11
 14/18 anonim ***** válasza:

előtted szóló vagyok.én pl nem írtam azt,hogy elviszi a babádat,nem erről van szó,de honnan tudod,hogy a fejlődésében nem fog e maradandó károsodást okozni egy olyan anyag ami nincs is kivizsgáltatva?

És ezt nem bántásként írom,csak érdekel a véleményed.

mert én nem merném,mert attól,hogy be vagy oltva attól még nem biztos,hogy nem kapod el...sőt és saját magamon tapasztaltam évekkel ezelőtt a sima influenzát,hogy be voltam oltva mégis beteg lettem..szval ez sem biztosíték,de érdekes 2008ban mikor szültem a csapból is az folyt,hogy kismamáknak tilos bármiféle oltást beadni,influenzát is,mert nem ismertek a következmények,most meg már rögtön oltatják őket..

szval elég érdekes ez nekem.-

2010. jan. 3. 09:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves Előző!

Nézd, én beoltattam magam, utána jártam alaposan, gondolhatod, hogy mennyit tépelődtem rajta.Összetevői ugyan azok, mint a sima influenza elleni oltásnak, csak más vírustörzs.Sima influenza ellen a kismamák 10-20 %-a oltatja magát már 20 éve.Ha gond lenne, már rég bebizonyították volna a károgók.

Etil higany van benne, nem metil.Metilhigany sokkal veszélyesebb, mint az etil, mégis megeszünk pl. a halakkal belőle jóval többet a megengedettnél.De ezt a részét már leírták itt nálam sokkal okosabbak.

Ami az üzleti részét illeti, csak számolni kell. A gyártó cégnek teljesen mindegy, ő már ki van fizetve. Az államnak van 6 millió vakcinája, ebből már 4 millió ingyenes (gyerekek, kismamák stb), de azt is kifizette az állam.2 millió vakcinája maradt, ezen van egy kis haszna, darabján kb. 500 Ft.De ez a haszon még mindig semmi a kiadáshoz képest.Tehát k...a nincs haszna ezen az államnak.Van viszont a vitaminárulóknak, csodabogyósoknak, nem is kevés.Na ők kárognak, hogy minek neked 1930Ft-ért vakcina, inkább vegyél csoda szereket tízezrekért.

Persze ez az én véleményem,másokat nem akarok meggyőzni.Mindenki tegye a szerinte legjobbat.

A babám lassan egy hónapos, 10-es Apgart kapott.Eddig semmi gond, és én egyszerűen nem értem, hogyan lehetne az, hogy egy 2009-ben egyszer beadott szer, 10-15-20 év múlva okozna problémát, hiszen erre sztem csak a hosszú távon szedett gyógyszerek képesek, és erre vonatkozóan hiteles leírást nem találtam, csak magánvéleményeket laikusoktól.

2010. jan. 6. 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

előző vagyok.Én nem tudom honnan veszed,hogy 15-20éve oltják a kismamákat influenza ellen,mert én eügyben dolgozom és mikor 2007-2008ban terhes voltam mindenhonnan az jött,hogy kismamáknak tilos beoltatni,mert nincs ellenőrzés róluk.Nem vállalták önkéntesek sosem a kockázatot az orvosok meg pláne..

szval ez érdekes,mert én nem egy orvossal vagyok kapcsolatban ,de mind azt mondja,hogy betegeket gyártanak ezzel,hogy amúgy egy gyenge vírust megbutítanak a vakcinákkal és egészséges embriókat tesznek ki egy olyan anyagra beoltására amit nem ismer senki!!!Még a gyártók sem..

nem tudják mi lesz a lefolyása évekkel később..

legyen úgy,hogy semmi,mert senkinek nem jó az,ha probléma van agyerekével,csak nehogy olyan dolgokba jöjjön ki,hogy pl tanulás nehézség vagy beszéd készség stb..és azt tuti nem fogod megtudni,hogy ennek az oka..Én mindenkinek egészséges babát kívánok és kívánom,hogy ne legyen semmi baja,ha beoltott ha nem:)

na mindegy én 5hetes terhes vagyok,de az biztos n em nyomatnék be magamba ilyet,higany ide vagy oda,köztudott,hogy mérgező!!!Bármilyen kis mennyiségben is!!tehát nyugtatgatod magadat és meggyőzhetsz mást,épp elég rossz dolgot eszünk meg mint ahogy te is mondtad,nem kell még plusszban bombázni a szervezeted pláne ha még babás is,de ez az én véleményem!!!

2010. jan. 7. 11:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Mindenki csinál amit akar, én oltattam és gyönyörködöm a gyönyörű lányomban.Ennyi.Amúgy határozott orvosi kérésre oltattam.

Csak azért írtam ide, mert rosszul esett, hogy az egyik tábor azzal ba...tatja a másikat, hogy baja lesz a babának. (Mindkét oldalra értem).Le lehet írni érveket, ellenérveket, de egymást azért ne bántsuk, ez nem az az oldal.

2010. jan. 7. 19:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja és ez a te véleményed, és az én véleményem, nagyon remélem, hogy senki nem a mi irkálásaink alapján dönt.
2010. jan. 7. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!