Mekkora BPD és HC érték normális 13 hetesen?
Figyelt kérdés
Tegnap 13 hetesen mentem el UH ra és a következő méreteket írta:
BPD: 2,52 14w2d
HC: 9,25 14w1d
AC: 7,00 13w4d
FL: 1,03 13w0d
Az adatokat összevetve AUA: 13w5d
Az ultrahangos hölgy mondta, hogy lehet kicsit nagy lesz a fejecskéje, mert valószínű ilyen alkat, de a combcsont hosszát is rövidnek találom, nektek mi a véleményetek, valakinek voltak ilyen méretek?
2013. ápr. 10. 09:33
1/3 anonim válasza:
az én méreteim voltak:
BPD:2,68
HC:9.37
AC:8.61
FL:1.37
remélem segítettem.de szerintem teljesen normális a tiéd is.ja és egyátalán nem lett nagy buksia neki,sőt kis aranyos lett neki.már 5 hetes.
2/3 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kisbabádhoz! Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál! Neked is 13 hetesen voltak ezek a méretek? Ja és nem írtad kisfiú vagy kislány lett a drága. Jó egészséget nektek!
2013. ápr. 11. 07:28
3/3 anonim válasza:
Köszi szépen. igen 13 hetesen és kislány lett a drágám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!