Nektek is volt ideg bajos az orvosotok? Többi lent!
Figyelt kérdés
Ma voltam 19-20hetes ultrahangon, de a dokimnak műtőbe kellett menni, előtte gyorsan megnézett. Itt kezdődött az egész! Nem úgy helyezkedett a baba, ahogy a doki látná, erre elkezdte ütögetni az uh-val a hasamat! Most kiakadtam, de a többi doki meg olyan öreg...
2013. ápr. 9. 18:14
1/6 anonim válasza:
Kiakadtam, amikor olvastam, amit csinált veled a doki. Biztos, hogy leváltanám. Az én dokim is egy idős bácsi, de nagyon jó, nagyon alapos. Attól, mert idősebb az orvos, még lehet jó, sőt, sokkal több tapasztalata van, mint egy fiatalnak. De az az orvos, aki elkezdi ütögetni a hasam, ráadásul úgy, hogy babát várok, és ráadásul nőgyógyász, hát ott helyben felálltam volna, és otthagyom. Hát mit képzel ez magáról? Te döntésed, de én biztosan ott hagynám, és keresnék egy másikat. Még bőven van időd váltani!
2013. ápr. 9. 18:19
2/6 A kérdező kommentje:
Orvosváltás nem lehet, mert a városban 3 jó doki van, de az én választottamról csak jót lehet hallani...kivéve ezt az incidenst! Az első babámat nála szültem, de mivan ha a következő szülésemnél..pont rossz napja lesz megint!
2013. ápr. 9. 18:19
3/6 anonim válasza:
Nekem is ütögette a pocim a 12. heti uh-n. Mondjuk az ütögette, durva túlzás, az uh készülék fejével többször nyomkodta, hogy megmozduljon.
De így se mozdult meg :D Makacs mint az anyja.
Többször is meg kellett ezt csinálni, hogy le tudja mérni a tarkóredőt. De nem volt kellemetlen, nem fájt.
2013. ápr. 9. 18:35
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is ütögette máskor egy picit! De most ez durvább volt! Nagyon kiakadtam! Nem fájt kimondottan, de éreztem, hogy ez már dühből csinálja! Én vigyázok, mindent megteszek a babámért, ez a doki meg ütögeti ezt a kis ártatlan magatehetetlen lényt? Kiborító! Valószínűleg átmegyek a szomszéd városba, és választok ott egy orvost!!
2013. ápr. 9. 19:02
5/6 anonim válasza:
Ha úgy ütögette, hogy azt már túlzásnak érezted, akkor menj máshoz. Szerintem a kor nem akadály, lehet nagyon rendes egy idősebb orvos is, de ha már itt elbizonytalanodtál, nem lesz egyszerű szülni nála, mert ez a rossz emlék benned marad és a bizalom nagyon fontos. Amúgy se ütögesse a hasadat és ha műtenie kell akkor vagy menjen műteni és hívjon vissza későbbre, hogy normálisan foglalkozzon veled, vagy vegye a fáradtságot és normálisan vizsgáljon.
2013. ápr. 10. 08:37
6/6 anonim válasza:
Hali, én nem terhesen voltam nögyógyásznál, tabit akartam feliratni, és ugye ahhoz kell az általános vizsgálat.
Nos panaszmentesen mentem be hozzá...amikor ugye elmondtam hogy, milyen a ciklusom akkor jól kigúnyolt hogy ne beszéljek hüjeséget mert a nö ciklusa még ausztriában is - a kartonombó látta hogy nem otthon élek- 28napos...hát mondom nekem sajna nem annyi....Erre olyan durván vizsgált meg, tök megalázó volt az egész, gúnyos és bunkó volt... úgy tette fel a kacsát hogy nagyon fájt, és miután kijöttem töle elkezdtem vérezni kb. két napig vérezgettem a "kedves" vizsgálat után...komolyan fontolgattam a feljelentést, szerintem egy orvosnak nem így kéne a beteghez hozzáállni...
Ami a te orvosodat illeti, szerintem igenis szólj rá hogy, kicsit kapja már össze magát, mert ok. hogy te vagy a beteg de azért ez nem ok arra hogy úgy bánjon veled mint az utolsó ronggyal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!