Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek megvárjam, míg a...

Szerintetek megvárjam, míg a páromban megérik az apaság gondolata, vagy érdemes időnként noszogatni? Ti hogy csináltátok?

Figyelt kérdés
A párom 30 éves, én 26 vagyok. Stabil, jól működő kapcsolatban élünk, jó iskoláink, relatív biztosnak mondható állásunk van. Beszélgettünk már a babatémáról (főleg azért, mert én már lelkileg és fizikailag is erősen érzem, hogy ideje lenne), de ő mindig azzal hárít, hogy várjunk még vele 1-2 évet. Szerinte addigra több lesz a fizetése, és biztosabb lábon állunk az élet talaján. Valójában igaza van, de én azt érzem, hogy nem leszünk már fiatalabbak, és most is meg tudnánk oldani, ha jönne a baba. Türelmetlen vagyok és tanuljak meg várni rá, vagy nem árt időről időre átbeszélni a kérdést, hogy szokja a gondolatot?
2009. szept. 22. 14:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát a baráti társaságban még bízhatok! :) Ott idősebbek nálam a csajok, de egy pár mostanáság tervezi a projektet, van egy 7 hónapos kismamánk, meg egy pár, aki egy év múlva tudnak belekezdeni. Remélem jó hatással lesznek a párocskámra! :)
2009. szept. 22. 15:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem felnőtt emberek vagytok, tudtok majd erről értelmesen beszélgetni, ki-mit érez, hogyan szeretné stb. Nem értek egyet az utolsó hozzászólóval, hogy ne védekezz és ha itt van, akkor már mindegy és beletörődik. Ez olyan, mintha ő a tudtok nélkül védekezne - inkorrekt egy jól működő, felnőtt viszonyban. A beszélgetéssel azonban sokmindent meg lehet oldani, kössetek kompromisszumot. Ő még várna két évet, te most szeretnél, 1 év múlva próbáljátok meg, így neki is van ideje érzelmileg felkészülni a döntésre, te pedig adsz neki ennyi időt most... gondolkodjatok el ezen is szerintem. Nem hiszem, hogy 26 évesen olyan őrülten sürgetne az idő, ahogy többen írták. Nem ketyeg itt még semmi sem!
2009. szept. 22. 16:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát a férfiak félnek a felelősségtől meg attól,hogy gondoskodni kell valakiről!Ők nem birják a kötöttségeket,ahogy egypár hölgy sem!Sőt egy kisbaba csak felboritja az addig megszokott kis ritmusukat és ezt nem akarják feladni,na meg nem ők lesznek a nő életében az első számúak!Mondja valaki,ha nem igy van!:)))

2009. szept. 23. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!