Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes kismama vagyok....

12 hetes kismama vagyok. Betegség?

Figyelt kérdés
12 hetes vagyok, szerdán megyek a 12 hetes vizsgálatra. Első baba. Valahogy megfáztam. Csak az orrom van bedugulva és folyik. Lehet valami baj??? Nagyon feltjük a kicsit. Ugye semmi baja nem lesz?????
2013. ápr. 8. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja, ne aggódj. Arra figyelj, hogy ha belázasodsz, akkor mindenképpen csillapítsd, mert a láz az árt a babának.
2013. ápr. 8. 20:33
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. Úgy is indultam holnap a házi orvoshoz csak érdeklődtem mert nagyon féltem. Gözölgök egy kicsit kamilla felett hátha segít.
2013. ápr. 8. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is kb ennyi idős terhes lehettem,én nagyon megfáztam és nagyon aggódtam,de nem lett semmi baj. Ne aggódj, a Te babádnak sem lesz semmi baja, csak a lázra figyelj tényleg! :) Jó babavárást
2013. ápr. 8. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a 12 hetes uh-t végigköhögtem, a doki meg csak annyit mondott, hogy nincs baj, legalább jobban mozog a baba, ahogy reng a hasam a köhögéstől. :)

Nem szedtem semmit rá, mondjuk lázam nem volt szerencsére. Sok hagymát ettem, és én is gőzöltem.

2013. ápr. 8. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
én is meg voltam fázva 12hetin de semmi baj nem volt. sőt most a császárnál is úgy néz ki hogy beteg leszek még mert most is megvagyok elég durván fázva és csütörtökön vagy pénteken lesz a császárom. 39+6hkm
2013. ápr. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!