Nagyon fájdalmas az amnioszkópia vizsgálat és tényleg beindíthatja a szülést?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 16:50
1/4 anonim válasza:
Picit fájdalmas, de ki lehet bírni inkább kellemetlen. Viszont csak egy fél perc az egész. Nekem legalábbis gyors volt.
Nálam segített beindítani a szülést, hétfőn oxi terhelés után csinálták, szerdán szültem.
2/4 anonim válasza:
Nem fáj, de kellemetlen. Nekem 3-hoz volt szerencsém. Már nyílófélben volt a méhszájam a 3.nál, délelőtt csinálták, estére baba lett. De amnio nélkül is meglett volna, nem volt összefüggés.
3/4 anonim válasza:
Nekem az első kicsit fájdalmas volt, mert még totál zárt volt a méhszájam de muszáj volt megcsinálni mert már terminuson túl voltam, így kicsit ki kellett tágítani a méhszájat hozzá. A következő 2 alkalom már inkább csak kellemetlen volt. Nekem nem indult be tőle a szülés (mondjuk én kemény dió voltam, mert a progeszterontablettától se lett semmi, meg a burokrepitől sem, csak többszöri adag oxitocintól).
4/4 anonim válasza:
Nekem is az első kellemetlen volt, a többi 11 simán megvolt. Nálam nem indította be a szülést, de én az oxira sem reagáltam, ezért 42 hetesen megcsászároztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!