Lehet a terhesség jele a barnázás?
E hónap 20.-24. között kell megjönnie, de ma reggel elkezdtem barnázni. Nem tudom mitől lehet, de nagyon félek, hogy terhes vagyok, bár a klasszikus tünetek nem jelentkeztek. Nincs hányingerem, nem feszül a mellem, nem vagyok fáradékony. Ami egy kicsit még aggaszt, hogy hasban egy picit erősebb lettem.
- Ugye nem vagyok terhes?
- Milyen a terhes has?
- Honnan lehet megállapítani, hogy nem csak a kilók szaladtak fel, hanem babát várok?
- Mi okozhatja a barnázást?
Kérek szépen mindenkit, hogy ha tud válaszoljon a kérdéseimre. Nagyon fontos lenne! (hülyék lécci kerüljetek el nagy ívben)
A tüneteidet nem csak terhesség okozhatja, hanem hormonzavar is. Most még sehogy sem tudod megállapítani a terhességet, majd csak a menzesz kimaradásakor.
És bocs az okoskodásért, de ha nem akarsz gyereket, akkor védekezzetek.(és ne megszakítással!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!