Ha őszintén belegondoltok: a mostani anyagi helyzetetekben ti mennyi pénzt adnátok annak az orvosnak a szülésért, akinél 10e ft a terhesgondozás?
Szia 10:42-es 10:12-es vagyok:)
Úgy értettem, hogy amit az államtól kaptam egyszeri támogatást, azt rögtön adtam is a dokinak. Jobban mondva kértünk kölcsön anyóséktól és varratszedésnél adtam még oda a dokinak a kórházban. Miután hazamentünk megigényeltem ezt az egyszerit és amikor kiutalták, azt adtuk vissza anyóséknak. De mondom megérdemelte a doki. Tényleg.
Szia 8000 a terhesgondozás alkalmanként,magándokihoz járok a szülés 60000 ft lesz.
De nem bánom mert a világ legaranyosabb dokija és végsőkig megbizom benne...
Nem állunk ugy anyagilag de kispóroltam ....mint a szülésznőt is kifogom aki vele együtt dolgozik igy biztonságban fogom érezni magam.De ha kellene többet is adnék csak nálluk szülhessek.Délpesti Jáhn Ferencben fogok szülni.
szia 15:43-as 10:12-es vagyok!
Havi 1 alkalommal mentem a magánrendelőjébe, ahol megvizsgált, UH-t csinált, irogatott recepteket, ha kellett. Vannak beutalók...stb amiért viszont az SZTK-ba kell menni, ha mentem felhivtam telefonon, hogy itt vagyok, soron kivül behivott odaadta a beutalót, vagy épp amit kellett és már ott sem voltam. Igy nem kellett egész nap ott ülni és várni. Ez került nekem összesen havi szinten 5000 ft-ba. Ez, ha 270-nel osztunk, akkor olyan 18 Euro. A szülésért fizettem 60 ezer forintot, az pedig 222 Euro kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!