Kismamák nektek mennyi volt a legmagasabb szívhang amit mértek a babának NST-n mikor sokat mozgott?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 10:45
2/9 A kérdező kommentje:
És arra neked mit mondtak?
2013. ápr. 8. 10:52
3/9 anonim válasza:
emlékeim szerint 180-as érték volt a legmagasabb!
4/9 anonim válasza:
3-as vagyok, nekem végig tökéletes volt az NST-m! És eléggé hullámzó volt a görbe, sokszor ment fel magasabb szintre is. Úgyhogy neked sem kell megijedned ettől!
5/9 anonim válasza:
Semmi különöset nem mondtak, nagyon szép volt mindig az NST-m, ha nem mozgott a baba, akkor volt 150 körül. Ha sokat mozog az nem baj, ilyenkor magasabb a szívhang, ez normális.
6/9 anonim válasza:
190 volt a legmagasabb,én is megijedtem.De nem volt gond,azt mondták ez csak akkor lenne nagy baj,ha hirtelen ugrana,meg és esne le.
7/9 A kérdező kommentje:
Rá félórára meg kevesebbet mozgott és az tökéletes lett.
2013. ápr. 8. 10:58
8/9 A kérdező kommentje:
Végig mozgott de nagyon erőteljesen és így 180-200 között volt :(
2013. ápr. 8. 10:59
9/9 A kérdező kommentje:
Most nézem rossz kategóriába írtam a kérdést :(
2013. ápr. 8. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!