Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 2 hete késik és két tesztem...

Ha 2 hete késik és két tesztem pozitiv akkor már biztosnak vehetem hogy baba? Mikor menjek orvoshoz? Mi az elsöfontos vizsgálat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 08:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is gratulálok!

Másodszor meg szerintem már mehetsz dokihoz ha nagyon szeretnél,de akár még várhatsz is 1 hetet.

Én megkérdeztem annó,mikor kell menni először és azt mondta a doki,hogy a kimaradt mensi után 10 nappal már lehet.

2009. szept. 22. 09:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.

Lemaradt,hogy először uh.-t csinálnak.

Megnézik,hogy jó helyre ágyazódott-e be.

Aztán azt nézik meg van-e a 3 legfontosabb dolog a terhességhez.

Ezek a szabályos petezsák,szikhólyag,később embrió szívhanggal.

Boldog babavárást!

2009. szept. 22. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Lassan mehetsz nőgyógyászhoz, aki úgyis elküld ultrahangra, ahol napról napra nagyobb az esély, hogy már szívhangot is hallanak. Védőnőhöz kiskönyvet csináltatni akkor lesz érdemes menni. Engem meg is vizsgált az orvos anno (5 vagy 6 hetes voltam), de nagyon óvatosan :) Utána ultrahang, de csak 7 hetesen lett szívhang.

Ha jól sejtem, kb. 6 hetes vagy :) Sokaknak már ilyenkor hallatszik. Változó.

2009. szept. 22. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Pont így voltam, mint Te. 2 hetet késett és két pozitív tesztem lett. :D

Pénteken teszteltem, másik héten szerdán mentem az addigi dokimhoz, aki kézzel megállapította a terhesség tényét. Aztán felkerestem egy jó nevű szülész-nőgyógyászt(a másik nem szüleszt a városunkban).

Ez volt pénteken, akkor derült ki hogy 7 hét 2 napos vagyok.

Szerintem már nyugodtan mehetsz dokihoz.

Az első egy uh vizsgálat lesz, ami ilyenkor sokszor még hüvelyi. Ha nem volt a közelmúltban cytológia levéve, akkor azt is leveszik. A többi meg már jön magától, megkapod a kövekező uh időpontját, fel kell keresned a védőnőt, elküldenek vérvételre, stb....

Gratulálok!!!!!!!!!!! :D

37 hetes kismami

2009. szept. 22. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!