Derko340 kérdése:
Szerintetek mi a jobb? Vegyek sterilizálót, vagy elég az egyszerű hagyományos kifőzés mint régen csinálták!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 11:23
11/20 A kérdező kommentje:
Azt hogy kell használni?Jó is?
2013. ápr. 7. 12:25
12/20 anonim válasza:
én kifőzöm őket, utána meg áttörlöm rongyal amit csak erre használok és így akkor enm matt az üveg :)
13/20 A kérdező kommentje:
Hogy főzöd ki?(első babás vagyok):-)
2013. ápr. 7. 12:39
14/20 anonim válasza:
Nekem elektromos Tommee Tippee sterilizálóm van és nagyon szeretem. Kényelmes, de drága, tehát ha nagyon be kell osztani a pénzt akkor azért nem vennék.
15/20 anonim válasza:
Aventes sterilizálom volt ,mikroba betetem 1dl vizett bele az aventos cumis üvegeket és 5 perc allat tiszta ,steril lett .
16/20 anonim válasza:
Mikrós sterilizálóm van/volt. Én nagyon szerettem, mert csak berakom, 7perc és foglalkozni sem kell vele. Egy áldás volt a hasfájós babám mellett!
17/20 anonim válasza:
Tommee Tippee mikrós sterilizálóm van. Egy áldás. :) 340ml-es a cumisüveg, amit használunk.
18/20 anonim válasza:
A tommy-s üvegeekhez szerintem vagy tommy-s vagy Aventes sterilizálót vegyél, mert azokba fog szépen belemenni. Az aventes mikrós ha jól tudom 6000Ft körül van, mikróba kell betenni, benne az üvegekkel, és pár perc alatt le sterilizálja. Nem karcol, mintha újak lennének az üvegek. Tényleg ég és föld.
Nekünk Aventes van, nagyon ajánlom.
19/20 anonim válasza:
Teszveszen használtan fél áron is lehet kapni mikrós sterilizálót!!!
20/20 anonim válasza:
Én a vaterán vettem a kisebbik Tommee Tippee sterilizálót postával együtt 500ft-ért. Nézz szét te is, biztos találsz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!