Kismamák, mit ajánlotok vádligörcs ellen?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a kismamákat érinti, de én még csak 10 hetes vagyok, akkor is előfordulhat?
Ráadásul péntek reggel óta, amióta felkeltem, azóta folyamatosan tart, nem szűnik egy pillanatra sem, elviselhetetlen a fájdalom.
3x2 magne b6-ot szedek, ittam pezsgőtablettát, próbáltam mozogni is, csak aokat nem lehet, mert csütörtökön volt egy erős vérzésem, azóta csak feküdhetek jóformán.
Sportkrémet is próbáltam, nyújtani is,az sem segített és ha lábra állok sírni tudnék.
Normális ez, hogy péntek reggel óta egy pillanatra sem szűnt meg??
2013. ápr. 7. 08:01
1/7 anonim válasza:
olajos vagy mentholos masszazs. segithet az is ha meleg vizben megnyomkodod
2/7 anonim válasza:
úgy emlékszem a magnézium jó, de a magne b6 nem ér semmit. kérj a gyógyszertárban több mg-t tartalmazó készítményt. nekem is volt, nem tudtam neki mit tenni.
3/7 anonim válasza:
Lehet kálium hiánytól is vádligörcsöd. Banánban és paradicsomban például sok kálium van. Max 2 banántól és némi paradicsomtól nálam megszünt ez a tünet. Ha görcsölt a lábam, általában éjjel jött elő, és ha nem spiccbe feszítettem a lábam, hanem felfelé el is múlt hamar. Egyébként úgy begörcsölt a lábam, míg ezeket nem alkalmaztam, hogy egész nap éreztem hogy fáj ott, ahol görcsölt.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
sajnos azóta is tart, már egyáltalán nem tudok lábra állni, ma megpróbálok eljutni orvoshoz, azóta próbáltuk a kálciumot is pezsgőtabletta formájában, meg a magnéziumot is, de nem használt sajnos.
2013. ápr. 9. 10:52
5/7 anonim válasza:
Nem kálciumra, hanem káliumra gondoltam, és nem tablettában, hanem természetes formában, ahogy írtam. Próbáld ki, ha még nem tetted.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom de azota olyan elviselhetetlen lett a fajdalmam, hogy a sebeszeten ulok, elkuldott a nogyogyasz mert kedden aztmomdta szehetek detralexet es az sem segitett rajta.
2013. ápr. 11. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!