Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A melleim egyszer fájnak,...

A melleim egyszer fájnak, duzzadtak, egyszer meg nem érzem annyira és mintha vissza is húzódtak volna. Valkainek hasonló?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 6. 19:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szia!Én azért gratulálok neked! Nem kell,hogy legyen mindíg tüneted!Nézesd meg a hormonszinted és ha alacsony a terheshormon adhatnak rá gyógyszert! Vigyázz magatokra! :)
2013. ápr. 19. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
En is gratulalok! Az orvos a veteles miatt biztos kiemelten fog rad figyelni, de ezt bizd is ra! Te ne agyalj tuneteken, azon se ha van, azon se ha nincs! Nem szamit, hidd el! Jo egeszseget, boldog babavarast! ;-)
2013. ápr. 19. 19:29
 13/14 anonim válasza:

Sziasztok!

Csak érdeklődni szeretnék, hogy ki hogy van azóta.

Én a 8. hétben járok. A mellfeszülésem azóta is jön-megy, az egyéb tüneteimmel együtt. Nálatok mi újság?

2013. máj. 13. 09:41
 14/14 anonim ***** válasza:
En 16 hetes vagyok, a melleimet tekintve egy kosarmetnel tartok, ez meg biztos nem a vege... Amugy minden rendben! ;-)
2013. máj. 13. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!