Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az Nst eredmény mindig jó...

Az Nst eredmény mindig jó volt mindenkinek? Nagyon aggódom, bövebben lent

Figyelt kérdés
már 2x volt úgy hogy az nst azt mutata ,hogy a baba szivhangja bezükült azt mondta a doki elküldöt ultrahangra ott azt mondták beszükült neki az agy hát nem látja ,hogy csak elaludt a baba.ma megint voltam most az volt hogy leeset a baba szivhangja,az orvos szerint azért mert elmozgot a gyerek és a gép nem regisztrálta.szerintetek van valami baj más is volt igy teljesen kiver a viz hogy van valami a babával eddig minden eredménye jó lett csak az nst-nem 4böl 2alkalommal.38hetes km
2009. szept. 21. 17:19
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsánat beszükült csak kicsit ideges vagyok
2009. szept. 21. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is 2x volt, hogy beszűkült egy részen.

Egyik alkalommal néztek áramlást, másik alkalommal kis idővel később megismételték.

Az áramlás tökéletes volt, amit megismételtek az is az lett.

Én is parázok az nst-től, már mindent bevetek, hogy fel legyen éppen a drága(csokika, kóla), mert nekik csak az az nst a jó, ami tele van "hegyekkel-dombokkal".

Nekem is jó eddig minden eredményem, remélem, hogy rendben lesz minden.

Amúgy az milyen problémára utalhat, ha beszűkül?

37 hetes kismami

2009. szept. 21. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért nem csinál semmit az orvosod???

Ne hagyd annyiban,menj be a kórházba kérd,hogy tegyenek valamit.Neked kell egy életen át nézegetned ha baja lesz a gyerekednek nem a felelőtlen orvosnak.Nekem is voltak a középsővel problémák NST-n,2x is tachikard volt.

Be is fektettek vele,meg kellett császározni.Így sem lett tökéletes az apgarja,de szerencsére semmi baja nincs.Menj be ha úgy érzed gond van,nehogy nagyobb baj legyen.Itt senki nem tud neked segíteni,mert még orvos sem tudna ilyen oldalon át használhatóbb tanáccsal szolgálni,minthogy menj be a kórházba.

Minden jót,remélem nem lest bajotok.

2009. szept. 21. 17:26
 4/5 A kérdező kommentje:
nem tudom mit jelent az hogy beszükült és mivel jár .köszönöm a válaszokat csütörtökön megyek ultrahangra
2009. szept. 21. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mond az orvosnak, hogy küldjön be a kórházba, mert nekem sípolt az nst gép de nem küldtek sehova 36 hetesen és rá két napra meghalt a kisbabám. Nem akartalak megijeszteni, de ha engem beküldtek volna,akkor lehet még ma is élne. Egy komolyabb vizsgálatot meg ér a baba élete.
2009. szept. 21. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!