Az Nst eredmény mindig jó volt mindenkinek? Nagyon aggódom, bövebben lent
Nekem is 2x volt, hogy beszűkült egy részen.
Egyik alkalommal néztek áramlást, másik alkalommal kis idővel később megismételték.
Az áramlás tökéletes volt, amit megismételtek az is az lett.
Én is parázok az nst-től, már mindent bevetek, hogy fel legyen éppen a drága(csokika, kóla), mert nekik csak az az nst a jó, ami tele van "hegyekkel-dombokkal".
Nekem is jó eddig minden eredményem, remélem, hogy rendben lesz minden.
Amúgy az milyen problémára utalhat, ha beszűkül?
37 hetes kismami
Miért nem csinál semmit az orvosod???
Ne hagyd annyiban,menj be a kórházba kérd,hogy tegyenek valamit.Neked kell egy életen át nézegetned ha baja lesz a gyerekednek nem a felelőtlen orvosnak.Nekem is voltak a középsővel problémák NST-n,2x is tachikard volt.
Be is fektettek vele,meg kellett császározni.Így sem lett tökéletes az apgarja,de szerencsére semmi baja nincs.Menj be ha úgy érzed gond van,nehogy nagyobb baj legyen.Itt senki nem tud neked segíteni,mert még orvos sem tudna ilyen oldalon át használhatóbb tanáccsal szolgálni,minthogy menj be a kórházba.
Minden jót,remélem nem lest bajotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!