Mit lehetne csinálni? Nagyon izzadok és semmi dezodor nem jó. Nagyon kínos, pedig rendszeresen tisztálkodom. Nem eszem fűszereset sem.
Szia! en a vichy 2 napos (zöld kupakos) izzadäsgätlojät hasznälom naponta. Tökkeletes! Gyantäzom a honaljam es mellette ez. Na nem mondom, hogy szäraz vagyok az nem, de nem erzem magam kellemetlenül. Kell egy jo 2 het mire hozzäszokik a szervezet.
(na persze ez csak a honalj izzadäst oldja meg... hadd ne mondjam, hogy neha a gatyäm ugy nez ki, mintha bepisiltem volna... na az ciki, de hät nincs mit tenni...)
Boldog babaväräst! 35 hetes km
Solutio antisudorica. Ez egy olcsó szer, gyógyszertárban kapható. Teljesen száraz bőrre kell felvinni vattával, és utána 24 óráig nem érheti víz. Legalább 3 hétig hatásos, én úgy porzok tőle, mint a Szahara, bár én a lábamra használom. Előtte érdemes kisebb területen kipróbálni, mert érzékeny is lehetsz rá. Kis csípős érzés nem kóros.
Nem tudom, terhesen lehet-e használni, 12 hét alatt szerintem semmiképp ne próbálkozz vele.
SZia!
ÉN is ugyanebben a cipőben járok.Engem is eléggé zavar.Én a garnier izzadásgátló dezodort használom,de nem nagyon van hatással rám.Ez is a terhességgel járna?Remélem szülés után elmúlik mint minden más ami a babássággal jár.Minden jót neked.
A Vichy dräga, de tenyleg jo. 2300 ft asszem. Nekem semmi mäs nem hasznält. Probältam en is a gyogyszertärit az a sulito vagy mi (feljebb irta valaki) - na az tömeny alkohol egy kis cink porral, nekem az nem volt jo, konkretan verzett a honaljam töle.
Probäld ki tenyleg a Vichy-t ha ennyi mindent kiprobältäl es nem segitett, ebben meg senkit nem hallottam csalodni, pedig ezen az oldalon is mäs temakörökben is ajänlottäk es aki kiprobälta mindnek bevält. (Mondjuk en 5 eve hasznälom, igy van hogy elfelejtm valamelyik nap, akkor sincs gond...) Koräbban elö sem fordulhatott volna olyan, hogy elfelejtem, mert mär a bejärati ajtonäl büzlöttem volna... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!