Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehetne csinálni? Nagyon...

Mit lehetne csinálni? Nagyon izzadok és semmi dezodor nem jó. Nagyon kínos, pedig rendszeresen tisztálkodom. Nem eszem fűszereset sem.

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a Rexona tini dezodor használ+ zsálya tea(vacak ízű,de hatásos):)
2009. szept. 21. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
sajnos sokat nem tudsz csinalni,en is ugyanigy voltam,vagyok ezzel,max annyit,hogy prob.meg pamut antagot hordani (es csak egy tipp)pudert hasznalni.36 h.km.
2009. szept. 21. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! en a vichy 2 napos (zöld kupakos) izzadäsgätlojät hasznälom naponta. Tökkeletes! Gyantäzom a honaljam es mellette ez. Na nem mondom, hogy szäraz vagyok az nem, de nem erzem magam kellemetlenül. Kell egy jo 2 het mire hozzäszokik a szervezet.

(na persze ez csak a honalj izzadäst oldja meg... hadd ne mondjam, hogy neha a gatyäm ugy nez ki, mintha bepisiltem volna... na az ciki, de hät nincs mit tenni...)

Boldog babaväräst! 35 hetes km

2009. szept. 21. 16:44
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Solutio antisudorica. Ez egy olcsó szer, gyógyszertárban kapható. Teljesen száraz bőrre kell felvinni vattával, és utána 24 óráig nem érheti víz. Legalább 3 hétig hatásos, én úgy porzok tőle, mint a Szahara, bár én a lábamra használom. Előtte érdemes kisebb területen kipróbálni, mert érzékeny is lehetsz rá. Kis csípős érzés nem kóros.

Nem tudom, terhesen lehet-e használni, 12 hét alatt szerintem semmiképp ne próbálkozz vele.

2009. szept. 21. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
mennyibe kerül ez a Vichy dezodor?
2009. szept. 21. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

ÉN is ugyanebben a cipőben járok.Engem is eléggé zavar.Én a garnier izzadásgátló dezodort használom,de nem nagyon van hatással rám.Ez is a terhességgel járna?Remélem szülés után elmúlik mint minden más ami a babássággal jár.Minden jót neked.

2009. szept. 21. 17:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is kipróbáltam annyi féle dezodort,de semmi nem vált be,ott sorakoznak félig elhasználtan.Már arra gondoltam kínomban,hogy alkohollal törlöm meg a bőrt.
2009. szept. 21. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Nem tudom, hogy próbáltad-e már a Nivea pearl beauty golyós dezodorát! Nekem ez a tuti! Bár én is izzadékonyabb vagyok, mint terhesség előtt! Ja persze én is szőrtelenítem a hónaljamat!
2009. szept. 21. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A Vichy dräga, de tenyleg jo. 2300 ft asszem. Nekem semmi mäs nem hasznält. Probältam en is a gyogyszertärit az a sulito vagy mi (feljebb irta valaki) - na az tömeny alkohol egy kis cink porral, nekem az nem volt jo, konkretan verzett a honaljam töle.

Probäld ki tenyleg a Vichy-t ha ennyi mindent kiprobältäl es nem segitett, ebben meg senkit nem hallottam csalodni, pedig ezen az oldalon is mäs temakörökben is ajänlottäk es aki kiprobälta mindnek bevält. (Mondjuk en 5 eve hasznälom, igy van hogy elfelejtm valamelyik nap, akkor sincs gond...) Koräbban elö sem fordulhatott volna olyan, hogy elfelejtem, mert mär a bejärati ajtonäl büzlöttem volna... :o)

2009. szept. 23. 11:29
 10/10 mimcsii válasza:
77%
Solutio Antisoudorica
2010. febr. 6. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!