Ma voltam orvosnál ezek szerepelnek a leleten. Jok az értékek? K/1 c2000 bpd72mm fl50mm ac201mm 27 hetes terhességnél
Szia!
C2000:
Nekem is ennyi, a 26.hét végén derült ki. Pihenj sokat, ha tudsz feküdj többet (mondjuk, mikor TV-t nézel akkor is fekvő helyzetben tedd). Ha keményedsz, szólj a dokinak, mert lehet, hogy kapsz gyógyszert.
Valszeg megerőltetted magad, azért 2000 az érték. Alapból 3000. Ez azt jelenti, hogy a méhszáj elkezdett megrövidülni, már nem 3ujjnyi hosszú, hanem csak 2. Ez csak ritkán okoz gondot, de ha nem pihensz, akkor rosszabbodik, és koraszülés lehet (de akkor is általában sokáig tart míg oda jut a dolog, addigra már jóval nagyobb a baba). A munkát lehetőleg hagyd abba, ha még dolgozol, és spórolj a házimunkával. A baba fontosabb, mint az, hogy csillogjon-villogjon a lakás.
Nem akartalak megijeszteni, de gondoltam jobb, ha tudod ezeket (ha a doki nem mondta el), és megelőzöd a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!