Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt terhessegben...

Kinek volt terhessegben teljesen friss, elenk piros, nagyon-nagyon folyos verzese? Esetleg tobbszor ismetlodoen?

Figyelt kérdés

Mi volt a torteneted? Mikor, hanyszor jelentkezett? Mi volt az oka? Baba megmaradt vegul?

10 hetes vagyok. Legelejen barnazgattam, a verzes most harmadszor ismetlodik meg, 7. 8. es mosz a 10. heten. Mindig az ejszakai alvas utan, reggel 8-kor az elso pisileskor.Annyira friss, elenk es folyos mint sz orrverzes, azt gondolom, hogy ott, abban a masodpercben folyik ki valami erbol.

Az utrot percre pontosan szedem.

Tapasztalt ilyet valaki?

2013. ápr. 5. 08:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez komoly dolog! Irány a nőgyógyászat akár vetélés első jele is lehet!! Ne itt írogass hanem menj és nézesd meg magad!
2013. ápr. 5. 09:13
 2/11 A kérdező kommentje:

Az volt az elso, hogy beszeltem az orvossal, fel 2-re megyek hozza...

Eddig minden verzeskor behivott, de csak annyi tortenik, hogy megnezi uh-n, van-e szivveres, kozli, hogy nem tudja miert verzek, es hazakuld, hogy fekudjek. :-(

2013. ápr. 5. 09:50
 3/11 A kérdező kommentje:
A kerdest pedig ertelemszeruen azert tettem fel, mert szeretnek tapasztalatokrol informalodni.
2013. ápr. 5. 09:51
 4/11 Adri1616 ***** válasza:
Nekem pontosan ugyanez volt. Barnáztam én duphastont kaptam rá. Aztán a én is pontosan 3x véreztem élénk pirosat. Mindháromszor bementünk az ügyeletre. Minden renben van a babám ép és egészséges, nem volt a méhemben hematoma sem. Szigorú fekvésre intettek az orvosok a biztonság kedvéért. Ma 11+5 hetes vagyok a dokim azt mondta a héten h még 2 hétig feküdjek, a 12 hetes ultrahang lelettel a kezembe megbeszéljük hogy mikor kell fokozatosan csökkenteni a gyógyszert.
2013. ápr. 5. 09:52
 5/11 Adri1616 ***** válasza:
Jaj most látom ki vagy :-) bocsi ezt a történetet már ismered :-) ez megint egy újabb bevérzés?
2013. ápr. 5. 09:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Én a 7. és a 14. hét között véreztem. Volt amikor csak barnáztam, volt amikor élénkpiros vér volt és volt olyan is, hogy a legvastagabb betét, a pizsamám és a kórházi ágy is tocsogott a vértől. Nekem megtalálták az okát, volt egy hematómám. A 7. héttől a 19. hétig feküdtem úgy, hogy csak a mosdóba mehettem ki és utána a terhesség végéig nagyon óvatos voltam. 3 hetet kórházban is voltam. Azóta már megszültem, lassan 8 hónapos a lányom és makk egészséges.
2013. ápr. 5. 10:16
 7/11 A kérdező kommentje:

Szia Adri! :-)

Igen, ujra, sajnos. :-( Azert koszonom a valaszodat! Mikor ma reggel hivtam a dokit, mondtam, hogy ez rendszernek tunik, hogy reggel 8-kor, erre kozolte, hogy "mert nagyon tele van a holyag!" Hat ettol kifekudtem! Ez a legjobb otlete?! Mire mondtam, hogy ez kizart, mert 6-kor is pisiltam... Ha a holyagom nyom az gaz, akkor amikor 2 napja hasi uh-zott, miert nem volt gaz, hogy olyan erosen a hasamba nyomta a fejet, hogy meg szoltam is, hogy faj?! Jajj kiviszi a hajamat. Es amikor hivtam, koszoneskor megkerdeztem zavarom-e, mire kozolte, hogy persze, hiszen o dolgozik! Ma megkerdezem tole, hogy terhes-e neki, hogy foglalkoznia kell velem, mert ha igen, ajanljon maga helyett valakit! Mindig fizetem amit ker + multkor egy plusz huszast is adott neki a parom. Neki ilyen dr House stilusa van, amit eddig jol kezeltem, szorakoztatott is, de most mar kivagyok tole... :-(

2013. ápr. 5. 10:26
 8/11 A kérdező kommentje:
6-os! Jo olvasni, hogy nalad jo vege lett! Az ilyen sikertortenetekben, ugy latom legtobbszor hematoma volt az ok. Nalam nem takalt a doki...
2013. ápr. 5. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálam rendszeresen előfordult, az első, második hónapban, ezért csak 8 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok. Meg a 20. héttől is nem egy alkalom volt. Mindig kevés mennyiség, de volt, hogy élénkpiros. Voltam UH-n, hematómát nem találtak. Azt mondták mindig, hogy szedjem a magnéziumot, meg pihenjek. Még hormonpótlást sem kaptam. A gyerek egészségesen 40. héten született, hipersebességgel.

Vérzést az is szokott okozni, ahogy a méhlepény "vándorol" miközben növöget.

2013. ápr. 5. 12:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hetesen volt ilyen tobb piros verzesem,a korhazban azt mondtak hogy nem tudjak mi okozza,meg pihenesre se iteltek..De valoszinusithetoen egy er pattanhatott el,akkor nekem is reggel tortent.Aztan a 13.es 15. heten barnazas,akkor se tudtak megmondani hogy mi a gond.Most vagyok 20+5hetes es semmi bajom nincs leszamitva a neha jelentkezo huzzo erzest(novekszik a draga..:) ).Pihenj sokat,es a hazimunkat is hanyagold most par hetig!
2013. ápr. 5. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!