Kinek volt terhessegben teljesen friss, elenk piros, nagyon-nagyon folyos verzese? Esetleg tobbszor ismetlodoen?
Mi volt a torteneted? Mikor, hanyszor jelentkezett? Mi volt az oka? Baba megmaradt vegul?
10 hetes vagyok. Legelejen barnazgattam, a verzes most harmadszor ismetlodik meg, 7. 8. es mosz a 10. heten. Mindig az ejszakai alvas utan, reggel 8-kor az elso pisileskor.Annyira friss, elenk es folyos mint sz orrverzes, azt gondolom, hogy ott, abban a masodpercben folyik ki valami erbol.
Az utrot percre pontosan szedem.
Tapasztalt ilyet valaki?
Az volt az elso, hogy beszeltem az orvossal, fel 2-re megyek hozza...
Eddig minden verzeskor behivott, de csak annyi tortenik, hogy megnezi uh-n, van-e szivveres, kozli, hogy nem tudja miert verzek, es hazakuld, hogy fekudjek. :-(
Szia Adri! :-)
Igen, ujra, sajnos. :-( Azert koszonom a valaszodat! Mikor ma reggel hivtam a dokit, mondtam, hogy ez rendszernek tunik, hogy reggel 8-kor, erre kozolte, hogy "mert nagyon tele van a holyag!" Hat ettol kifekudtem! Ez a legjobb otlete?! Mire mondtam, hogy ez kizart, mert 6-kor is pisiltam... Ha a holyagom nyom az gaz, akkor amikor 2 napja hasi uh-zott, miert nem volt gaz, hogy olyan erosen a hasamba nyomta a fejet, hogy meg szoltam is, hogy faj?! Jajj kiviszi a hajamat. Es amikor hivtam, koszoneskor megkerdeztem zavarom-e, mire kozolte, hogy persze, hiszen o dolgozik! Ma megkerdezem tole, hogy terhes-e neki, hogy foglalkoznia kell velem, mert ha igen, ajanljon maga helyett valakit! Mindig fizetem amit ker + multkor egy plusz huszast is adott neki a parom. Neki ilyen dr House stilusa van, amit eddig jol kezeltem, szorakoztatott is, de most mar kivagyok tole... :-(
Nálam rendszeresen előfordult, az első, második hónapban, ezért csak 8 hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok. Meg a 20. héttől is nem egy alkalom volt. Mindig kevés mennyiség, de volt, hogy élénkpiros. Voltam UH-n, hematómát nem találtak. Azt mondták mindig, hogy szedjem a magnéziumot, meg pihenjek. Még hormonpótlást sem kaptam. A gyerek egészségesen 40. héten született, hipersebességgel.
Vérzést az is szokott okozni, ahogy a méhlepény "vándorol" miközben növöget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!