Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szeretsz legjobban a...

Mit szeretsz legjobban a terhességben?

Figyelt kérdés
Hány hetes vagy?
2013. ápr. 3. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én az egészet szeretem, habár az elején az étvágytalanság nem volt kellemes. Most már a végén vagyok, de mindent szeretek benne, kicsit lehet mazochista is vagyok, hiszen rendkívül finnyás lettem, és fáj a derekam, meg a szeméremcsontom, de mégis jó érzés terhesnek lenni.

Persze lehet, hogy csak én fogom fel így, te tényleg minden más, mint nem terhesen.

De hogy a kérdésedre válaszoljak, azt szeretem, mikor mocorog a pocakomban a kicsikém :D

És te kérdező? Mit szeretsz a terhességben?

39hkm

2013. ápr. 3. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:

En is hasonlóképpen mint az első válaszoló. :) Nekem is x

az a legjobb ahogy mocorog,nyomkodja magát,ahogy ‘kommunikalnak‘ apával meg a tudat hogy itt van,mindig velem :)

2013. ápr. 3. 21:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Könnyű szülést neked! :)

Én már semmit, hogy őszinte legyek. Fáj mindenem, minden nyűg. Ráadásul van már két gyerekem akit el kell látnom, hát már ez sem egyszerű:)

De én is a magzatmozgást szeretem nagyon. Én 35 hetes vagyok.

2013. ápr. 3. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
bocsi 32 hetes vagyok :)
2013. ápr. 3. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én is máshogy látom majd, ha már a kistesót várjuk, bár most a főzésen és a takarításon kívül nem sok dolgom van, meg persze a kötelező pihenés...

1. válaszoló voltam :D

2013. ápr. 3. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!