Mit szeretsz legjobban a terhességben?
Én az egészet szeretem, habár az elején az étvágytalanság nem volt kellemes. Most már a végén vagyok, de mindent szeretek benne, kicsit lehet mazochista is vagyok, hiszen rendkívül finnyás lettem, és fáj a derekam, meg a szeméremcsontom, de mégis jó érzés terhesnek lenni.
Persze lehet, hogy csak én fogom fel így, te tényleg minden más, mint nem terhesen.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, azt szeretem, mikor mocorog a pocakomban a kicsikém :D
És te kérdező? Mit szeretsz a terhességben?
39hkm
En is hasonlóképpen mint az első válaszoló. :) Nekem is x
az a legjobb ahogy mocorog,nyomkodja magát,ahogy ‘kommunikalnak‘ apával meg a tudat hogy itt van,mindig velem :)
Könnyű szülést neked! :)
Én már semmit, hogy őszinte legyek. Fáj mindenem, minden nyűg. Ráadásul van már két gyerekem akit el kell látnom, hát már ez sem egyszerű:)
De én is a magzatmozgást szeretem nagyon. Én 35 hetes vagyok.
Lehet, hogy én is máshogy látom majd, ha már a kistesót várjuk, bár most a főzésen és a takarításon kívül nem sok dolgom van, meg persze a kötelező pihenés...
1. válaszoló voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!