Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki 26. héten +8kg-nál járt...

Aki 26. héten +8kg-nál járt mennyi lett a vége? Mire lehet számítani?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

(Gondolom, hízásra gondoltál.) Ez teljesen egyénfüggő. A vége felé többet hízik a kismama, mivel a baba is gyorsabban gyarapszik. Szerintem min. 15 kg plusz lesz.

Itt van egy kalkulátor a terhességi súlygyarapodásról:

[link]

Jó babavárást!

2013. ápr. 4. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet tippelni, ezer dolgon múlik. Első babámnál 6 hós terhesen +6 kilónál jártam, tornáztam végig, az utolsó 3 hónapban a 6 mellé még 20 jött fel- mai napig nem tudom, hogyan. Nem zabáltam, nem volt hormonproblémám, nem volt diabéteszem. A dokim sem értette. Vuisszenyertem 3 kg különbséggel a szülés előtti súlyomat. Innen indulva 12 kg-t híztam az egész alatt, pedig tornázni pl nem jártam.
2013. ápr. 4. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a 26. héten kb 3-4 kg-nal tartottam. A végére 12 jött fel. 3 honapos a babam es mar kevesebb vagyok mint terhesség elott :)

Sztem neked 15-16 kg lesz a végére. Teljesen normális:) este 6-7 utan mar ne egyel, kerüld a Fejér lisztbol készült termékeket, ne nassolj, hanem sok gyumi es zöldség!

2013. ápr. 5. 02:59
 4/4 Kelemen Szabina ***** válasza:
Én 20 hetes vagyok és most tartok 7 kilónál . Sajnos ez van. Most kezdtem kismama tornázni, és jobban odafigyelek a mennyiségekre, kicsit túlzásokba estem néha :-)
2013. ápr. 5. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!