Normális hogy feszítő érzést érzek 20 hetesen?
Figyelt kérdés
Hol a koldokom kornyeken hol lejebb kicsivel,de van hogy oldalt fentebb.Feszito,huzzo erzes.Tegnap eleg sokat mozogtam (koltozes elott allunk) de nem cipekedetem.Ez a baba novekedese miatt van?NEm kell tole felnem?Ha ledolok akkor jobb, de ma is ebedet kellett kesziteni es meg nem is tudtam takaritani..:(2013. ápr. 4. 19:44
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy kicsit több a magzatvized ezért feszül.Legalább is nekem ez vab az eleje óta és kb a 20. het ota feszül néha. Engem megnyugtattak hogy ez nem gond. Azért próbálj pihenni :) 32 hkm
2/2 anonim válasza:
Nekem is közel ekkor, a 22. héten volt ilyen feszülő érzésem a köldököm környékén, mintha csavarodott volna odabent valami. Lényegében az is történt, mert ekkor fordult meg a babám fejvégúből farfekvésbe. Nekem egy hosszabb autóút (ülés) után történt ez, nem hiszem, hogy befolyásolná, hogy fekszel, ülsz vagy állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!