Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti rendesen, (becsületesen,...

Ti rendesen, (becsületesen, úgy, ahogy kell) vezetitek a magzatmozgás-figyelő táblázatot a 35. héttől? Szokta nézni, kérni a dokitok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 22:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem írtam, senki nem mondta, hogy kötelező lenne, nem is kérte rajtam számon senki. A védőnőm nagyon kis lelkiismeretes pedig, gyakorlatilag havonta behívott magához, vagy kijött, mindig kérdezte, hogy mozog-e a pici, mondtam igen és ennyiben maradtunk.
2013. ápr. 4. 09:03
 12/13 Nitu26 ***** válasza:

Én elkezdtem vezetni de nálunk az a helyzet,hogy egyszerűbb lenne írnom mikor nem mozog :)

Ezért nincs is jelentősége számomra,mert ez a kis táblázat szerintem úgyis a kismamák megnyugtatásáért van,ha elmondjuk a dokinak és a védőnőnek,hogy minden nap megvan a 10mozgás,el fogja hinniy

Jó babavárást mindenkinek és könnyű szülést! ;)

39hkm

2013. ápr. 4. 09:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm Lányok a sok választ!

Úgy látszik, nem vagyok akkor egyedül, szerintem sem lehet már 1-2 gyerek mellett ilyet vezetni. :)

Boldog babázást, könnyű szülést mindenkinek!

2013. ápr. 4. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!