Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az egyik karomon egy jó nagy...

Az egyik karomon egy jó nagy barna folt keletkezett. Ez vajon mi? Ez a májfolt?

Figyelt kérdés
Kb.1cm x 4cm-es folt.34hetes kismama vagyok.
2008. jún. 12. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
ez a májfolt is lehet. óvd a naptól és akkor szülés után elhalványul. ez ilyenkor a megzavarodott pigmentek miatt jön elő, mert rosszul csoportosulnak és ez az eredmény. Ha égetően viszketne, azonbanm fordulj bőrgyógyászhoz, és fontos, hogy tényleg ne nagyon érje nap, mert akkor nem biztos, hogy elmúlik, és mivel érzékeny területe képez még károsabb rá az uv.
2008. jún. 12. 10:39
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi

igazából nem is annyira látható helyen van, a karom belső felén.szóval nap annyira nem is éri.tényleg csak májfolt?biztos nincs semmi bajom/bajunk?mutassam meg orvosnak?

2008. jún. 12. 10:47
 3/5 A kérdező kommentje:
ja, nem viszket, nem érzem, csak észrevettem.
2008. jún. 12. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
én vagyok megint. Nem kell aggódni, ha esetleg mész a dokidhoz akkor említsd meg, de biztos ő is meg fog nyugtatni. Rméljük több nem jön. Ha nem májfolt arra tudnék még gondolni, hogy stria, azaz kirpedt a bőrőd, de annak inkább lilás szine lenne. A májfoltnak pedig bármilyen formája lehet. Ne aggódj!
2008. jún. 12. 10:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi, próbálok akkor lenyugodni.délután lehet megmutatom a védőnőnek, ő itt van a közelben.köszönöm mégegyszer.
2008. jún. 12. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!