Mikor érdemes elmenni az első terhességi uh-ra? Hogy számolják a heteket?
Ha nincs olyan panaszod, ami gyanús (nagyon erős görcs, vérzés, barnázás), akkor szerintem érdemes megvárni a betöltött 6 hetet. Én megpusztultam volna, ha nem lett volna még szívhang. Így is megijedtem, mert egy szűk héttel kisebb volt, mint lennie kellett volna - nagyon megnyugtató volt, hogy ver a szíve. (Menzesz szerint 7 hét 3 naposan voltam, de később foganhatott a baba, mert 6 hetesnek felelt meg.)
Az utolsó menzesz első napjától számold a heteket.
Nekem nov 24 én volt utolsó menszeszem , december 24 én teszteltem pozitivat, elmentem január elején orvoshoz aki uh -n még nem látott semmit csak nyálkahártyát , elküdött vizeletett leadni ami szintén pozitív lett, utána visszamentem 1 hét múlva akkor is csak petezsákot látott utána 2 hétre rá megint mentem és csak akkor volt szívhang. Nem érdemes ilyen korán elmenni dokihoz várj legalább 3 hetett , tudom hogy nehéz megállni de megéri mert mire mész már lesz szívhang is :).
18+4 hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!