Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam UH-n 19 hetesen!...

Ma voltam UH-n 19 hetesen! Szerintetek jók ezek a méretek? BPD:44mm, HC:157mm, AC:134mm, FL:27mm, HL:27mm

Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
ezeknek a kérdéseknek mi értelme? UH után megy az ember lánya orvoshoz, nem? ő meg azért van, hogy ezt megbeszéljétek.
2013. ápr. 3. 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Jövő hét hétfőn megyek az orvoshoz és addig kíváncsi voltam/lettem volna!De minek válaszolsz/írsz ha hülyeségnek tartod a kérdést?Nem kötelező válaszolni!!!!
2013. ápr. 3. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Az UH-on is megkérdezheted, hogy jók-e a méretek, ott is megmondják szívesen. Biztosan jók a méretek, de szerintem sokkal egyszerűbb, ha a google-ba beírod, hogy magzat méretei, és rögtön kidob számtalan oldalt, ahol táblázatokban láthatod, hogy átlagosan mekkorák a babák az adott héten.
2013. ápr. 3. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!