Szerintetek jók ezek a méretek 38 hetesen?
Figyelt kérdés
BPD:89,1
AC:318,4
FL:70,3
2012. nov. 6. 16:00
1/6 Encike008 válasza:
Én nem vagyok orvos, de nekem tegnap csináltak UH-t és hasonló adatai vannak a Picúrnak.
BPD:90
AC:337
FL:76
Erre azt mondták nekem hogy jó adatok! :)
38+4 hKm
2/6 anonim válasza:
Nekem ma szinte ugyanezeket mérték és 35 és fél hetes vagyok! Akkor nekem nagy babám lesz nagyon?? Nektek erre tippeltek súlyt? Nekem nem.
3/6 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak, nekem a 32. héten mértek: BPD:88 AC: 316 , FL:68
Az első lányom 4500 grammal, a második 4850 grammal született.
Most ez a harmadik terhességem, de félek, hogy most akár már 5 kilós is lehet a végére.
4/6 anonim válasza:
Hasonló méreteket mértek ma nekem is 38 hetesen, és 2770 g-ra saccolták... Azt mondták kicsit kisebb az átlagnál.
5/6 anonim válasza:
Nekem bpd 92volt és a fl 72, és 2,6kg-mal született aznap a babám. kerek 38hetesen. Sztem nem lesz óriásbabád neked sem! :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! Súlyt nem mondtak, de azt igen, hogy kicsit kisebb a korához képest
2012. nov. 10. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!