Lehet e hallani a szivveresedet eleg hangosan egy magzati szivhang hallgatoval a szemeremdombod korul a 7. heten, ha nem vagy terhes?
A kerdes bonyolult bocs. A helyzet a kovetkezo: Angliaban elek, es itt nincs korai uh, hacsak nem fizetsz erte. Csak 12. heten van. Terhesgondozason is csak kesobb, 12.het kornyeken hallgatnak magzati szivhangot. Ezert elso babammal vettem egy otthoni magzati szivhanghallgatot, ami joval gyengebb, mint az orvosi kutyu. Elso babammal a 11. heten vettem. De most, hogy megint terhes vagyok, ugy gondoltam, hamarabb kiprobalom. Ha nem is hallhatom a magzati szivhangot, talan valamit hallhatok, ami ra utal. Par napja, talan akkor voltam 6+2 hallgatoztam, de az eg vilagon semmit se fogtam be. Most az elobb viszont valamit hallottam. Most vagyok 6+6. Utemes lassu pulzalast hallottam a szemeremdombom folott (epphogy folotte) kozepen, de forgatni kellett a magzati szivhang hallgatot egy darabig, mire megtalaltam. De csak azon az egy ponton, sehol mashol nem hallottam.
A kerdesem az, hogy mi lehetett az? Hallani lehet e ezt ott, ha nem vagyok terhes (akar fel is szivodhatott mar a tuttom nelkul, hisz csak 11 hetesen hallhatom kb eloszor, hogy van e ott valami.) Tudom, hogy nem kene ezen agyalnom, idegeskednem, de ...megis, szeretnem tudni, hogy minden rendbe van e, olvastam egy angol forumon, hogy a csaj 12. heti uh-ra ment, de kozoltek vele, hogy 6 hetesen elhalt...nem is gondoltam volna, hogy van ilyen, eszre se vette.
Elmeletben szerintetek lehet e hallani ott a szivveresemet. Korulbelul azonos volt az utem. A magzatot meg kizart, hogy hallottam, de esetleg utalhat e ez mondjuk koldokzsinorra, placentara?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!