12 ora allo munka. mikortol vehet fel az orvos?
Figyelt kérdés
Muanyag froccsonto uzemben dolgozom 12 oraban.allo munka.az orvos felvehet mar a terhesseg elejen? Tegnap tesztelzem pozitivat holnap megyek orvoshoz.amugy is sokat szedolgok,most ejjeles voltam es sokszor fajdogalt munka kozben a hasam.nem szeretnem emiatt elveszteni a babat...2013. ápr. 3. 07:19
11/13 anonim 

válasza:

Hű de jó hogy személyesen nem ismerlek, elég undorító alak lehetsz, kissé megkeseredve, na de szerencsére ez a te bajod és nem az enyém:-)És ahogy a szavaidból kiveszem, neked büdös a hipermarketi munka, azért osztod ismét az észt(amiből nem túl sok lehet), te miért nem pottyantasz még egyet(á, jobb ha az ilyen nem szül), és akkor téged is más tartana el az adójából.Ki gátol ebben.De mondom, jobb ha nem teszed:-)
Amúgy az érettségivel nem pattognék, sok más embernek is van, még nekem is:-)Sőt, lehet a kérdezőnek is.
És még nagyon sokan elviszik a gyereküket cirkuszba és állatkertbe, nem csak te.
Dolgozz csak és gyűlölködj tovább azokra akik gyereket szülnek, ennyi legyen a boldogságod.Kár reagálnod, mert nem olvasom többet a kérdést:-)
12/13 A kérdező kommentje:
Ez jo :) azert vallalok megegy gyereket,hogy ne keljen dolgoznom....micsoda eszjaras :) valojaban azert vagtunk bele mert a kisebbik mar 4 eves es szeretnenk egy kislanyt is...de nagyobb korkulombseget sem szeretnenk.nem lessz meg az egy evem ha tudni akarod es tudom a te eszjarasod szerint akkor mar varhattunk volna par honapot.szerencsenk volt,hogy elso honapban sikerult.es amugy igen, szerencsesnek mondhatom magam mert parom jo helyen dolgozik,mellette maszekol.van egy szep hazunk,ket gyonyoru gyermekunk,akik nem mellesleg nem bamuljak a tv-t mert inkabb jatszom veluk.es remek gyerekkoruk van.elhiheted.ha ulhetnek dolgoznek meg,de sajnos nem lehet.feltettem egy ertelmes kerdest amire ertelmes valaszokat vartam.a tobbieknek koszonom.
2013. ápr. 3. 14:49
13/13 anonim 

válasza:

Hát kérdező, még privátban is zaklat ez a nagytudású, megkeseredett boszi80 vagy kicsoda, de letiltottam a privijét is.Jajj, milyen emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!