Éreztek hasonlót? 13 hetes km. vagyok.
Figyelt kérdés
Néha teljesen elzsibbad az egész testem, kezd elmenni belőlem az erő, sokszor elhomályosodik előttem minden. A fejemben is érzem ezt a zsibbadást. Ez a 3. terhességem, az elsőkkel nem éreztem még hasonlót se. Nem tudom mire vélni ezt a tünetet, de olyan ijesztő. Nem vagyok ájulós típus, rosszullevős, soha nem voltam beteg, jól viseltem a terhességeimet, most meg olyan furán érzem magam. Dokimhoz majd 2 hét múlva megyek. Addig, ha tudtok segítsetek! Köszi!2009. szept. 20. 16:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem a vérnyomásod esik le de nem vagyok orvos esetleg ellenőrizhetnéd. Másik verzió hogy a vércukorszinted esik le ezt rendszeres étkezéssel küszöbölheted ki.
2/5 anonim válasza:
Igazán szerintem itt senki nem mer majd neked tutit mondani, mert ez azért nem egy hétköznapi tünet terhességnél sem. Lehet, hogy az első válaszolónak igaza van, de én azért minél hamarabb konzultálnék egy orvossal, mielőtt még valami nagyobb baj nem lesz. Nem tudod felhívni a dokidat? Védőnőt, hogy mit tanácsol?
Ha minden kötél szakad, regisztrálj a webbeteg.hu-n és kérdezd meg a szülész-nőgyógyászt. 3 munkanapon belül válaszol. DE ezzel még nem oldódik meg a gond.
Vigyázz nagyon Magatokra!(-:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is a vérnyomásra gondoltam, mert azt tudom, hogy alacsony, a terhességeim alatt is nagyon az volt, de akkor nem éreztem ilyet mégse. Tényleg lehet , hogy jobb lesz, ha holnap felhívom a dokimat.
2009. szept. 20. 18:28
4/5 anonim válasza:
A fáradtság normális, de ez más. Doki!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Azóta nem fordult ez elő, de az is kiderült, hogy nagyon alacsony a vérnyomásom és ha olykor felugrik, akkor érzem valószínű ezt a zsibbadást a fejemben. Hát majd kiderül, de remélem semmi komoly!
2009. szept. 22. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!