Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan idíthatnám meg a...

Hogyan idíthatnám meg a szülést? Kérlek titeket.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Lépcsőzz sokat!! Állítólag az is segít!:)
2013. ápr. 2. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:

A lépcsőzéstől nagyon szexi formás lesz a lábad és a feneked,másra nem jó.Szexelj!Az ondóban lévő anyagok aktiválják a szülésért felelős hormont,sőt ha neked is sikerül összehozni,akkor az oxitocin plussz azonnali hatás!Tapasztalat!!

3 gyermekes anyuka.

2013. ápr. 2. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem sem a lépcső, sem a szex nem jött be...Ittam tonicot, de az is csak babona, pakolgattam, végigtakarítom minden nap a lakást, de semmi.

Mondják a málnalevél teát, vagy esetleg bábakoktél alkoholos illetve nem alkoholos formában, de ezeket nem próbáltam. Már úgy vagyok vele, hogy majd jön ha akar, én nem sürgetem :)

39hkm

2013. ápr. 2. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Szülés előtti élszaka szeretkeztünk a párommal, másnap délelőtt nagybavásárlás, délután főzés és takarítás. Este 6-ra mentem a dokimhoz ctg-re, meg"nézte" a méhszájat, még is húzogatta egy kicsit, mondta hogy ha elég érett stádiumban vagyok akkor ez beindíthatja, hazaértem, utána elmentünk sétálni, majd vettem egy nagyon forró fürdőt, no utána kezdtem érezni időnként valami kis görcs szerűt alhastályékon. Este fél 11kor lefeküdtem aludni, de nem tudtam. Egy órával később kicsit erősödtek és rendeződte a görcsök, elkezdtem mérni, kiderült hogy kétperceseim vannak.... usgyi be a kórházba, 3 óra múlva már a kezemben volt a kisfiam :). Nem tudom hogy ez a szertartás mennyit segített, de én igazán mindent megtettem :-D. Szerintem ezek a praktikák csak segítik az amúgyis megindulni készülő szülést, önmagukban nem indítják meg. Jah állítólag a mellbimbó ingerlése is segíthet.
2013. ápr. 2. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:

A málnalevél tea nem szülés megindításra való,az csak a tágulást segíti elő vajúdásnál,ezáltal lerövidül a szülési idő..de ez sem jön be mindenkinek.Én kipróbálom,veszíteni nem veszítek vele semmit sem.

Első babás 35 hkm

2013. ápr. 2. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!