Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lesz majd idő aludni és...

Hogy lesz majd idő aludni és pihenni a kórházban?

Figyelt kérdés
Megtörténik a kicsi születése, aztán egy csomó másik kismamáé is akikkel egy szobában leszünk, meg a kicsijeikkel, és jönnek majd a vizsgálatok, meg a szopizás, fürdetés, öltöztetés, a mi tisztálkodásunk, evés, stb...hát hogy is megy ez az egész a kórházban, hiszen a dajkák nem csinálnak mindent, nem? Nekünk kell majd ellátni a kisbabát és magunkat is, közben mikor és hogyan lehet pihenni ha mindenkinek más ritmusban zajlik minden? Elsőbabás km.
2009. szept. 20. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Most itt miért lettek egyesek lepontozva? Az a bunkó legalább vállalná nyíltan, hogy kivel miért nem ért egyet (bár itt nincs szerintem mivel egyetérteni, ezek tapasztalatok).
2009. szept. 20. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Én a dél-pestiben szültem 2x.

Ott lehet pihenni éjszaka.

Reggel 5:30 körül hozzák a babákat, majd elviszik 7-kor.

Megvizsgálják őket, meg a vizites orvos végigsétál a lányoknál. 9-ig lehet nyugodtan reggelizni, zuhanyozni.

Aztán egész nap nálad a baba, ebédelni elmehetsz úgy, hogy a babát az ágy végén lévő babakosárban hagyod.

Pelenkázni kell, meg szoptatni.

Délután 5 körül látogatási időben elviszik a babákat, hogy a rokonok kérésére mutogassák az ablakon.

6-7 körül újra velem volt este 11-kor szedik őket össze.

Éjjel a csecsemősök etetik lefejt tejjel vagy ilyen cukros-vízzel.

Első éjszaka a méhösszehúzódások miatt nem aludtam.

Rosszab volt mint a szülés.

Még időben kérj egy fájdalomcsillapítót, mert éjszaka nem nagyon találni nővért, csak olyat aki horkol.

Második éjszaka a tejbellövelés volt a gázos.

Nem volt nálam az első gyereknél bevállt mellszívó, szenvedtem egy szarral.

Aztán lehet pihenni a 3.-4. éjszakán.

Otthon már kevésbé.

2009. szept. 20. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:

sehogy. De én 9 hónappal később alhattam csak ki magam. Különtetetheted éjjelre, de a többieké felsír. Ha mákod van, ellátják a nővérek, de ahol én voltam, ott csak megmutatták, mit csinálj, és hol segítettek utána, hol nem, mert kevesen voltak. Mindig együtt voltam a babámmal, már a fáradtságtól sem tudtam aludni, meg egymáséi ébresztettek, hajnalban meg a takarító, nővér, hogy mérjünk lázat... Szóval olyan volt, mint egy rossz vicc, de ne ezzel foglalkozz, mert akkora erőt ad az a kics élet, hogy hihetetlen! Én egy lusta dög vagyok, de megtáltosodtam érte.

(Ha hamar átalussza az éjszakát vagy segít ellátni a párod, otthon egyszer majd kialhatod magad.)

2009. szept. 20. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja, én ha alhatnál nappal, jönnek a látogatóid! De ha a helyedben lennék, nem tetetném külön magamtól. Begyulladhat a melled, nem biztos, hogy sikerül szoptatnod, visszaeshet a súlya és nem jó neki stb.
2009. szept. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!