Könyörgöm segítsen aki ugyanúgy iszonyúan puffadt a terhesség elejétől, hogy mit eszik mit hagy ki, elolvasná mit ettem?
Röviden tömören. 3.babát várom. Voltam már terhes ebből kifolyólag:) de soha soha egyszer sem voltam ilyen rosszul. Az 5.héttől kezdve egyszerűen mintha leállt volna az emésztésem, korábban is odafigyeltem mit eszek mivel 1. epegörcsre hajlamos vagyok 2. túlsúlyos voltam 1 év alatt fogytam le.
Lényeg: akármit eszek puffadok és olyan szinten hogy mindenem fáj tőle, már görcsöl az alhasam is holott sose volt nekem ilyen korábban.
Tegnap ezt ettem: 2 virsli egy kis szelet graham kenyér 1 paradicsom. Délelőtt ettem egy banánt (de ha itt nem banánt eszek hanem almát akkor SINCS változás)
Délben ebédeltünk a gyerekekkel csirkepörkölt tésztával.
Délután egy narancs, sütöttem citromos tekrecset abból egy szeletet ettem.
Este 2 kis szelet húsvéti kalács, minimális szilvalekvárral. Ennyi.
És iszonyú éjszakám volt annyira fáj a hasam, egyszerűen nem tudom már mit csináljak, ha nem eszek semmi rostot (lásd graham kenyér, gyümik) akkor székrekedésem van de nagyon. Ha eszek akkor meg azoktól puffadok vajon?
Nem eszek brokkolit, kelbimbót,káposztát, paprikát, kukoricát pedig amúgy imádom őket. Az epe dolgok miatt sem, de hagymát tojást is max minimálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!