Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Könyörgöm segítsen aki ugyanúg...

Könyörgöm segítsen aki ugyanúgy iszonyúan puffadt a terhesség elejétől, hogy mit eszik mit hagy ki, elolvasná mit ettem?

Figyelt kérdés

Röviden tömören. 3.babát várom. Voltam már terhes ebből kifolyólag:) de soha soha egyszer sem voltam ilyen rosszul. Az 5.héttől kezdve egyszerűen mintha leállt volna az emésztésem, korábban is odafigyeltem mit eszek mivel 1. epegörcsre hajlamos vagyok 2. túlsúlyos voltam 1 év alatt fogytam le.

Lényeg: akármit eszek puffadok és olyan szinten hogy mindenem fáj tőle, már görcsöl az alhasam is holott sose volt nekem ilyen korábban.

Tegnap ezt ettem: 2 virsli egy kis szelet graham kenyér 1 paradicsom. Délelőtt ettem egy banánt (de ha itt nem banánt eszek hanem almát akkor SINCS változás)

Délben ebédeltünk a gyerekekkel csirkepörkölt tésztával.

Délután egy narancs, sütöttem citromos tekrecset abból egy szeletet ettem.

Este 2 kis szelet húsvéti kalács, minimális szilvalekvárral. Ennyi.

És iszonyú éjszakám volt annyira fáj a hasam, egyszerűen nem tudom már mit csináljak, ha nem eszek semmi rostot (lásd graham kenyér, gyümik) akkor székrekedésem van de nagyon. Ha eszek akkor meg azoktól puffadok vajon?

Nem eszek brokkolit, kelbimbót,káposztát, paprikát, kukoricát pedig amúgy imádom őket. Az epe dolgok miatt sem, de hagymát tojást is max minimálisat.

2013. ápr. 2. 08:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen én is így voltam sajnos akármit ettem a puffadás maradt... sajnos és még most sem bírom a húst enni , nem kell. De elfog ez múlni hamarosan olyan kívánós leszel mint én:-))) Előbb utóbb kelleni fog a drágának a kaja.
2013. ápr. 2. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:
En is a 11. hetet toltom csutortokon. Szinte alig tudok enni és semmi sem marad meg bennem, mert mindent kihányok, mégis fel vagyok puffadva. Olyan hasam van, mint a lányommal 20. hét kornyékén.
2013. ápr. 2. 13:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát rosszul hangzik de örülök hogy nem vagyok egyedül:( Annyira rossz amúgy úgy vártam ezt a terhességet kiindultam az előzőekből amiket jól viseltem és gondoltam így utoljára kiélvezem még a pocakos létet, hát azt kívánom most hogy bárcsak eltelt volna már több idő:((
2013. ápr. 2. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!