Méhen kívüli terhességen átesettektől kérdeznék?
Figyelt kérdés
Hogy indult el a baj nálatok? Amikor magatok jöttetek rá, hogy most menni kell a kórházba? Mikor induljak?2013. ápr. 1. 14:59
1/15 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Miből gondolod, hogy méhen kívüli lenne a terhességed?
2/15 A kérdező kommentje:
7 hetes, emelkedő hcg szint, méhen belül terhességre utaló jel nélkül. Orvos mondta hogy valószínű méhen kívüli. Eléggé aggódok.
2013. ápr. 1. 20:47
3/15 anonim válasza:
Otthon voltam es egyszer egy hascsikaras szeru fajdalmat ereztem, ami nem akart mulni. Nem tudtam lefekudni, hanem csak ulni. Gondoltam ulve nem tolthetem az ejszakat es este 10 korul bementunk a korhazba ahol par ora mulva meg is mutottek..
4/15 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon fáj? Észreveszem. A doki ennyit mondott, hogy ha máshogy kezd fájni.
2013. ápr. 1. 21:13
5/15 anonim válasza:
Nem elviselhetetlen, de tudni fogod hogy az az a fajdalom. Nem azonnal lettem rosszul. Este 8 kor kezdett fajni 10:00 kor korhaz es ott kezdtem csak elgyengulni.
Egy kis biztatas mehen kivuli utan most 7 hetes terhes vagyok:)
6/15 anonim válasza:
Szia! Két méhenkívülim volt, mindkettő sajnos kürtrepedéssel járt,életveszélyes állapot. Elsőnél tünetek: mensi idejében vérzés (gyengébb,mint egy mensi),majd pozitív teszt, terhestünetek, jobb oldali alhasi fájdalom, és fáradékonyság. Vérvétel, magas hcg-t igazolt,ultrahangon a jobb oldali petevezetékben megtalálták a mi babánkat,már szívhangja is volt, 6 hét 2 naposan. Mire műtőbe kerültem,szétrepedt a petevezeték. Második méhenkívüli most nyáron: szimultán terhesség (lombik baba),3 beültetett babából egy méhen belül,egy méhen kívül az egyetlen bal petevezetékben tapadt meg. Tünetek: pozitív teszt, barnázgatás, majd 6 hét 1 naposan éles késszúrás szerű fájdalom, erős vérzés, ájulás érzet, a hasüregem már tele volt vérrel,utolsó pillanatban kerültem műtőasztalra. Januárban viszont sikerült a lombik megint, ám a vége ismételt tragédia, imperfect vetélés, missed ab. lett:(
7/15 loliboli válasza:
erös fájdalom, általában egy oldalon, nyilalás, terhességi tünetek,magas HCg szint, és vérzések. Nekem a combomba is nagyon szurt valami.Idöben kell orvoshoz menni, az orvosok nálam elhuzták,utolso pillanatban kerültem a mütöbe,akkor már a petevezetékemet nem tudták megmenteni. Most csak jobb oldali petevezetékem van, de teljesen spontán megint sikerült a baba. 7 hetes vagyok.
8/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Végül mi lett veled? Valóban méhen kívűli a terhességed? Látom itt mindenki arról számolt be,hogy szúró,fájdalommal járó tünetekben mutatkozott meg. Nekem most januárban volt a műtétem,és első vizsgálatra készültem,semmi fájdalmam nem volt. Pedig a műtét után az orvos azt mondta,hogy tele volt a hasam vérrel,alvadt is volt,szét volt repedve az egyik petevezeték,és mégse éreztem semmit.
Ezt csak azért írtam le,mert ilyen is van.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még mindig nem tudják mi a helyzet, mindig vizsgálnak.
2013. ápr. 5. 18:46
10/15 anonim válasza:
bocsánat, nem akarok okoskodni, de ezt ultrahanggal ki lehet mutatni egyértelműen hogy méhen belüli vagy méhen kivüli-e a terhesség, és ha az akkor az orvosnak rögtön be kellett volna fektetni a kórházba, vagy tán meg akarja várni míg shockot kapsz életveszélyes állapotba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!