Akik "tudományos" módszerekkel láttak neki a második babának, mert ugye ellenkező neműt akartak, milyen módszer volt és bejött?

Barátnőméknek elsőre mindegy volt, másodikra tuti kislányt akartak. Mivel barátnőmnek óramű pontosságú a menzesze állandó 29 napos és mindig pontosan érzi a peteérést és így aztán ki is tudja számolni a következő mikor lesz, hónapokig CSAK peteérés előtt 2 nappal voltak együtt védekezés nélkül minden más esetben védekeztek.
És 8 hónapba tellett de kislányuk lett:)) (úgy értem 8 hónap próbálkozás után esett teherbe)
Nekem sajnos összevissza van a ciklusom vagy mindenesetre egyáltalán nem számítható ki így így mi lutrira mentünk ez látszik is 2 fiú egy kislány a "mérleg" és ebből a 2 fiú egyáltalán nem a ciklus közepén fogant amikor elvileg a peteérésnek lennie kellett volna hanem vagy 6-7 nappal később.

Szia!
Nálunk az első fiú lett, másodjára kislányt szerettünk volna. A ciklusaim nekem is kiszámíthatóak, így peteérés előtt 2 nappal voltunk együtt, utána nem. Elsőre megfogant és lány lett! Hajrá! ;)

Én is az időzítéses módszert használtam, igaz, én fiút szerettem volna lány után. Sikerült is elsőre a pé napján a kisfiam, most a harmadiknál is fiút szerettem volna, ugyanúgy jártunk el, most a 15. héten úgy tűnik megint sikerült... :))
Gondolom a lánynál is hasonló a helyzet, csak a fenti válaszolók szerint!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!