Kinek mikor jelentek meg a terhessegi csikok? Es hogyan "vedekezett" ellenuk?
Én még 29 hetes vagyok csíkom nincs.. Kenem magam terhesség elejétől a babydream kismamáknak való olajával. Megelőzni nem nagyon lehet sajnos őket, de csak segít valamit :)
Még az utolsó nap is előjöhet... testvéremnek 37. héten jött elő pár csík, és mire megszült (38. héten) duplázódtak a csíkok... :/
Szia! Ma toltottem a 37. hetet, eddig egyaltalan nem voltak sehol csikjaim, viszont a hasam aljan 2 napja szo szerint egyik naprol a masikra megjelent par voros stria. Szornyen feszul is hozza a borom, szinte egeti a ruha, de csak alul ugyhogy igazabol csak tukorben latom :D
Minden este kentem eddig is ugy a 28. hettol kezdve, de csak sima kakaovajas testapoloval, es amiota megjelentek a csikok elkezdtem hasznalni a meregdraga ajandekba kapott milupa terhessegi kremet. Nagyon suru paszta, alig tudom szetoszlatni a tenyeremen, de ha rapacsmagolom a hasam aljara es utana ovatosan bedorzsolom, nem feszul egyaltalan. Mondom csak 2 napja vannak ezek a csikok, nem tudom hogy a kremtol-e de azota nincsenek még ujabbak.
Amugy a mellemen nagyon sok volt 12-13 evesen amikor elkezdtek noni, annyira szetrepedt hogy verzett is, es teljesen 100%-osan eltuntek, ugyhogy a hasamrol is remelem hogy eltunnek egy ido utan. De ott legalabb nem latom :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!