Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baba vagy mi lehet?

Lehet baba vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
4 napja fáj a mellem, feszes és a mellbimbom piros és ha hozzáér valami megőrülök. márc.11 volt meg és most kellene megjönnie apr. 7-8. Fáj a hasam is szúr a petefészkem folyton pisilni járok, és a gyomorsavam is sok. MEnses előtt nekem csak kicsit fáj a mellem ennyi. Jahh és persze voltunk együtt 4 napon keresztül egynap többször is márc. 8-9-10, a gyógyszermentes szünetben. szerintetek? Köszi a válaszokat! Üdv.: B24
2013. ápr. 1. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet terhesség. Akkor ezek szerint nem akartok babát?
2013. ápr. 1. 17:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy nem nagyon, még nem de ha jönnie kell akkor nem vagyok ellene. :) De azért félek az eredménytől. :/ furcsán érzem magam ezért hiszem hogy gáz van.
2013. ápr. 1. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
tesztelni mikor fogsz?
2013. ápr. 1. 17:33
 4/7 A kérdező kommentje:
NEm tudom még. Lehet várok vasárnapig.
2013. ápr. 1. 17:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Teszteltem 1 hete az negatív volt. A héten ha elmegyek dokihoz látni fog már valammit? Valakinak hasonló tünetei voltak már?
2013. ápr. 1. 18:03
 6/7 anonim válasza:
Nekem ugyanezek voltak a tüneteim és babát várunk. Viszont a tesztnek már ki kellett volna mutatnia,ha babát várnátok! Csinálj egyet!
2013. ápr. 1. 19:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó!! Miért kellett vna már kimutatnia a tesztnek? Hisz még van egy hete a nem vártig. Sztem is majd csak legkorábban hétvégén tesztelj.
2013. ápr. 1. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!