Ehetem a huslevest 1 kiskanalnyi csigatesztaval?
Figyelt kérdés
Diabeteses kismami vagyok.
29 hetes.
Lehet baja a babanak ha egy teaskanal csigatesztat teszek egy muzlistalnyi mennyisegu levesbe?????
2013. ápr. 1. 16:19
1/13 anonim válasza:
Szia! Miért lenne baja? Számold bele a ch mennyiségbe.
2/13 A kérdező kommentje:
Az egesz napiba??
Csak mert 2 etkezes kozott eszem.
2013. ápr. 1. 16:30
3/13 anonim válasza:
Egy müzlis tálnál többet is ehetsz, csak mondjuk ne sárgarépával, hanem a többi zöldséggel. Egyébként a tésztát is számold a ch mennyiségbe. Mennyi ch diétán vagy? Mióta?
4/13 A kérdező kommentje:
1 hete vagyok.
160gr - on
Csak 2 etkezes kozott ehes vagyok, es mar tobsszor is ettem levest 1tk tesztaval.
Csak felek nem lessze baja a kicsinek ettol !
2013. ápr. 1. 16:33
5/13 anonim válasza:
Két étkezés között szerintem ne egyél tésztát, csak levest. De sárgarépát ne, abban sok a ch.
6/13 A kérdező kommentje:
De ugye nem lessz ennyitol cukros a baba??
2013. ápr. 1. 16:34
7/13 anonim válasza:
Mennyi lett a cukrod ? Szerintem két étkezés között mást egyél, zöldséget, túrót, felvágottat, sovány húst. Tésztát semmiképp ne. Méred a cukrod otthon?
8/13 A kérdező kommentje:
Igen merem. Reggeli utan 1 oraval lett 6.4
es ebed utan 1 oraval lett 6.5
a terhelesnel volt 11,1
2013. ápr. 1. 16:38
9/13 anonim válasza:
Nem lesz cukros:) De ezután figyelj jobban. Hogyhogy 29 hetes vagy és csak most derült ki a cukor? 24 hetesen szokott lenni a terhelés.
10/13 A kérdező kommentje:
26 hetesen derult ki.
De volt egy vesemedence gyulladasom ami 1 hetig tartot.
Es utana valo heten tudtam csak elmenni a diabetologiara.
Es haat igy vagyok itt most.
Csak ugy agodom a kicsi miatt.
2013. ápr. 1. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!