Magne B6-ot meddig kell szedni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy a 36hétig. Utána miért nem lehet vagy hogy van?2013. ápr. 1. 00:23
1/9 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy a 36héten abbahagyom akkor megindul a szülés mert ha elfelejtek be venni egy adagot már keményedek meg görcsölök és feszülök.
35hkm
2013. ápr. 1. 00:33
2/9 anonim 

válasza:

Igen 36.hét. Ugye a görcsölést csillapítja a gyógyszer és a szüléshez görcsök kellenek. Ha meg is születik akkor nem lesz semmi baja de hidd el nem lesz ilyen baj. Mindenképp abba kell hagyni 36.héten
3/9 anonim 

válasza:

Én is úgy tudom, hogy a 36.hétig.Tegnaptól már én sem vettem be.36hkm
4/9 anonim 

válasza:

Szia!Én a 36. hét elejétől fokozatosan álltam le vele és mire betöltöttem a 36ot meg is született a fiam.Most 36hetes 3napos vagyok és orvosi utasításra szedem még,amíg Ő máshogy nem dönt.Én szedném a helyedben a betöltött 37. hétig,főleg,hogy írtad,hogy
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát Hétfőn megyek védőnőhöz majd rákérdezek hogy így hogy legyen
2013. ápr. 1. 13:41
7/9 anonim 

válasza:

Ha már a 36.héten megszülnél rögtön utána miután abba hagytad a gyógyszert,már nem lenne a babádnak semmi baja sem!!!
A 36.héten már megszülethet,max pár napig jobban megfigyelnék mint a többi babát,de már tudna egyedül lélegezni is. :)
Úgyhogy nyugi,én is keményedek sokat meg görcsölök is most már egyre többet,még is abba hagyom jövőhéten már én is magnéziumot.És valószínű,hogy a héten már elkezdem inni a málnalevél teát is :)
34+6 hkm
8/9 A kérdező kommentje:
Hát reméljük hogy azért még 2-3hétig benn marad:) nincs még összeállítva a kiságy
2013. ápr. 1. 14:09
9/9 anonim 

válasza:

Betöltött 37.hét után nem kell szedni.Addig én is szedtem 6osával,mert nagyon kemény volt végig.37 hét után nem számítják a babákat koraszülöttnek,én így tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!