Volt egy enyhe pánikroham szerű állapotom. Ugye nem lehet
baj?
Figyelt kérdés
Nem vagyok pánikbeteg meg semmi, csak családi balhé... és olyan szinten felidegesedtem, hogy bevérzett az orrom és a szívem nagyon felgyorsult de a férjem hamar lenyugtatott, kb. 5-7 percig tartott maximum a durva rész. Ugye nem lehet baja a babának? Tudom, hogy nem szabad idegeskedni, és eddig semmi ilyen nem történt velem, de most nem tudtam magam szabályozni. 16 hetes kismama. Előre is köszi a válaszokat!
2013. márc. 31. 22:57
1/6 Mycurka válasza:
Szerintem egyszeri alkalomtól semmi baj nem lesz! Csak vigyázni kell a jövőben, kerülni a konfrontációt!
2013. márc. 31. 23:34
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, de szerencsére nem lett baj. Utána viszont lelkiismeretfurdalásom volt, hogy szegény baba... Sajnos nem lehet teljesen kiküszöbölni az idegeskedést. Ne aggódj.
2013. márc. 31. 23:36
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem én konfrontálódtam, hanem a családtagjaim, akik rajtam keresztül veszekednek, nekem mondják el, hogy mi egymással a bajuk, engem idegesítenek fel azzal, hogy nekem sírnak, pedig én semmit sem tudok csinálni... Mert nem én vagyok a konfliktus részt vevője... Én csak vagyok és próbálok segíteni a konfliktuson de már nem bírom idegileg etzt a cincálódást, meg őrjöngést ami a családomban megy és elszakadt a cérna... Hogyan tudnám ezt elkerülni?? Anyukám is engem hívogat a problémájával, és még engem is elküld melegebb éghajaltra mikor totál ideges és nem gondolkozik... Engem ez lelkileg és idegileg is megvisel, mert semmit sem tudok tenni a családomban dúló konfliktusok terén de ugyanúgy áldozata vagyok ezeknek, mivel szeretem őket és próbálok segíteni valahogy a békülésben vagy egyszerűen ha megpróbálom ignorálni, akkor meg hívogatnak a problémáikkal. Szeretem őket, de valójában nincsenek tekintettel az állapotomra az az igazság... És nagyon megijedtem mikor vérezni kezdett az orrom, és olyan gyorsan dobogott a szívem, hogy nem kaptam levegőt sem úgy sírtam. Nem akarok többet így kiborulni!!! Erősebbnek kell lennem lelkileg valahogy... Köszönöm még egyszer azoknak, akik eddig válaszoltak.
2013. ápr. 1. 00:48
4/6 anonim válasza:
A családod akik ott voltak és ezt végig nézték mit szóltak?Szégyelhetik magukat nagyon!Tudom,hogy szereted őket,de kicsit kerüld a társaságukat ha lehetséges,kicsit vegyék már észre magukat.Neked most a babád a legfontosabb és nem másnak a problémája és ha ez nem tetszik nekik akkor sajnáld le őket!
Semmi baj nem lesz amúgy!
2013. ápr. 3. 21:53
5/6 Kávétejszín válasza:
Mintha magamat olvastam volna...
Állandóan én hallgatom, hogy kinek mi a gondja a másikkal, és nálam sincs tekintettel senki az állapotomra. Le van sz@rva, bírja a lány, had hallgassa...
2013. ápr. 4. 10:36
6/6 anonim válasza:
Nekem a buszon volt pánikrohamom, előtte sose volt, de az utolsó trimeszterbe előjött sokszor, főleg ha sokan voltak a buszon, le is kellett szállnom. Most volt 2 éves a fiam, semmi baja, eleven, barátkozós, nevetgélős :)
Semmi baja nem lesz a babádnak, és pánikroham előjöhet zárt tömegközlekedési eszközön is! Jó babavárást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!