Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt egy enyhe pánikroham...

Volt egy enyhe pánikroham szerű állapotom. Ugye nem lehet baj?

Figyelt kérdés
Nem vagyok pánikbeteg meg semmi, csak családi balhé... és olyan szinten felidegesedtem, hogy bevérzett az orrom és a szívem nagyon felgyorsult de a férjem hamar lenyugtatott, kb. 5-7 percig tartott maximum a durva rész. Ugye nem lehet baja a babának? Tudom, hogy nem szabad idegeskedni, és eddig semmi ilyen nem történt velem, de most nem tudtam magam szabályozni. 16 hetes kismama. Előre is köszi a válaszokat!
2013. márc. 31. 22:57
 1/6 Mycurka válasza:
Szerintem egyszeri alkalomtól semmi baj nem lesz! Csak vigyázni kell a jövőben, kerülni a konfrontációt!
2013. márc. 31. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, de szerencsére nem lett baj. Utána viszont lelkiismeretfurdalásom volt, hogy szegény baba... Sajnos nem lehet teljesen kiküszöbölni az idegeskedést. Ne aggódj.
2013. márc. 31. 23:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem én konfrontálódtam, hanem a családtagjaim, akik rajtam keresztül veszekednek, nekem mondják el, hogy mi egymással a bajuk, engem idegesítenek fel azzal, hogy nekem sírnak, pedig én semmit sem tudok csinálni... Mert nem én vagyok a konfliktus részt vevője... Én csak vagyok és próbálok segíteni a konfliktuson de már nem bírom idegileg etzt a cincálódást, meg őrjöngést ami a családomban megy és elszakadt a cérna... Hogyan tudnám ezt elkerülni?? Anyukám is engem hívogat a problémájával, és még engem is elküld melegebb éghajaltra mikor totál ideges és nem gondolkozik... Engem ez lelkileg és idegileg is megvisel, mert semmit sem tudok tenni a családomban dúló konfliktusok terén de ugyanúgy áldozata vagyok ezeknek, mivel szeretem őket és próbálok segíteni valahogy a békülésben vagy egyszerűen ha megpróbálom ignorálni, akkor meg hívogatnak a problémáikkal. Szeretem őket, de valójában nincsenek tekintettel az állapotomra az az igazság... És nagyon megijedtem mikor vérezni kezdett az orrom, és olyan gyorsan dobogott a szívem, hogy nem kaptam levegőt sem úgy sírtam. Nem akarok többet így kiborulni!!! Erősebbnek kell lennem lelkileg valahogy... Köszönöm még egyszer azoknak, akik eddig válaszoltak.
2013. ápr. 1. 00:48
 4/6 anonim ***** válasza:

A családod akik ott voltak és ezt végig nézték mit szóltak?Szégyelhetik magukat nagyon!Tudom,hogy szereted őket,de kicsit kerüld a társaságukat ha lehetséges,kicsit vegyék már észre magukat.Neked most a babád a legfontosabb és nem másnak a problémája és ha ez nem tetszik nekik akkor sajnáld le őket!

Semmi baj nem lesz amúgy!

2013. ápr. 3. 21:53
 5/6 Kávétejszín ***** válasza:

Mintha magamat olvastam volna...

Állandóan én hallgatom, hogy kinek mi a gondja a másikkal, és nálam sincs tekintettel senki az állapotomra. Le van sz@rva, bírja a lány, had hallgassa...

2013. ápr. 4. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a buszon volt pánikrohamom, előtte sose volt, de az utolsó trimeszterbe előjött sokszor, főleg ha sokan voltak a buszon, le is kellett szállnom. Most volt 2 éves a fiam, semmi baja, eleven, barátkozós, nevetgélős :)

Semmi baja nem lesz a babádnak, és pánikroham előjöhet zárt tömegközlekedési eszközön is! Jó babavárást!

2013. ápr. 4. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!