Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még olyan szerencsés...

Van még olyan szerencsés kismama, akinek nincs rosszulléte?

Figyelt kérdés
8hetes vagyok és se hányás.se hányinger.hálistennek:)szédülés van de elviselhető. Aki szintén így volt,annak fia vagy lánya lett?:)
2013. márc. 31. 19:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

hát őszintén irigyellek:D egyébként nem lehet belőle sajna következtetést levonni, van olyan barátnőm, aki VÉGIG hányta a terhességet, fia lett, egy másiknak semmi baja nem volt, neki is fia lett:)

de azért jó játék, én is megnézem a válaszokat:))

2013. márc. 31. 19:25
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekünk eddig az ismerősök körében 95% ban bejött ha nincs rosszullét (vagy kevés) akkor fiú ha van akkor lány :)
2013. márc. 31. 19:26
 3/16 anonim ***** válasza:
Két komolyabb megszédülésen kívül (tehát nem állandó szédülés) semmi bajom nem volt, se hányinger, se semmi, igazán élveztem a terhességem. Fiam lett.
2013. márc. 31. 19:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Én egyszer sem hánytam ,nem voltam rosszul ,csak a fáradtság volt tünetek közül meg és kislányt várunk :) De valóban nem jelent semmit ,mert ismerősöm kisfiút vár és dettó így van mint én !
2013. márc. 31. 19:28
 5/16 anonim ***** válasza:

Én tök jól voltam végig. Egy rosszullétem volt, 9 hetesen, 1 napig tartott, de ennyi.

Nekem lányom lett, de a tünetek nem utalnak lányra vagy épp fiúra. Van ismerősöm, aki ugyanilyen jól érezte magát fiúval a pocakban.

2013. márc. 31. 19:29
 6/16 A kérdező kommentje:
hu-hát.én.már.nagyon.kiváncsi.vagyok.hogy.ki.ez.a.nyugodt.kis.embryo:)))
2013. márc. 31. 19:30
 7/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon jól éreztem magam terhesen, sőt talán eddig életemben a legjobban. valahogy minden tökéletes működött nálam ezalatt a 9 hónap alatt. Rosszullétnek nyoma sem volt.

Nekem lányom lett, de nem hiszem, hogy a rosszullét meghatározhatná a gyerek nemét.

Nálunk amúgy a családban pont fordítva van, mint ahogy írja az egyik válaszoló. Nálunk inkább a fiúkkal vannak rosszullétek, de hát sem az előző válaszoló, sem én nem vagyok reprezentatív. :)

Mindegy is amúgy, a kis bébinek örülni kell, mert bármilyen nemű is, akkor is egy igazi csoda. Tudom ez nyálas duma, de nekem nem számít a lába köze. :)

2013. márc. 31. 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Csak óvatosan a kijelentésekkel,én is így voltam :) aztán 9 hetesen rosszullét,szédülés,hányás egész nap,mínusz 3 kg. Hál' Istennek hamar lefolyt a dolog,2 hét alatt. Aztán többször iis előjött a terhesség alatt,főleg már nagyobb pocakkal. És nekem fiam lett :) amúgy gratulálok,boldog babavárást!
2013. márc. 31. 19:39
 9/16 A kérdező kommentje:

utolsó, remélem, nem leszek igy mint te :D

köszönöm szépen:)

2013. márc. 31. 19:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Semmi rosszul létem nem volt, nincs is kisfiam lesz!:)

Van már három lányom ő velük minden bajom volt!

2013. márc. 31. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!